Τα μυστικά για σωστό ζύγισμα…

Στην περίπτωση που δεν την χρησιμοποιείς σωστά μπορεί να μετατραπεί στον χειρότερο εχθρό σου. Αν όμως κάνεις σωστά την χρήση της, τότε θα ανταμείψει.

Ποια είναι τα μυστικά που πρέπει να ακολουθήσεις όμως για να μην τρομοκρατείσαι κάθε φορά που ανεβαίνεις σε μία ζυγαριά; Παρακάτω ακολουθεί μία πλήρης λίστα όλων όσα πρέπει να γνωρίζεις.Τι να κάνεις για να μην σε πιάνει πανικός κάθε φορά που ζυγίζεσαι

Χρησιμοποίησε πάντα την ίδια ζυγαριά

Το να ζυγιστείς τη μία φορά στη ζυγαριά που έχεις στο σπίτι σου και την άλλη σε εκείνη του φαρμακείου δεν έχει κανένα απολύτως νόημα. Πρέπει να έχεις μία ζυγαριά για την οποία θα είσαι σίγουρη ότι δεν έχει απορρυθμιστεί. Επιπλέον, θα πρέπει να την έχεις τοποθετήσει σωστά και σε στέρεο έδαφος.

Πότε να ζυγιστείς

Το πρωί μόλις έχεις ξυπνήσει και αφού έχεις πάει στην τουαλέτα είναι η καλύτερη στιγμή. Με αυτό τον τρόπο θα έχεις αποβάλει όλα τα περιττά υγρά. Ένα ακόμα στοιχείο που πρέπει να προσέξεις είναι να μην φοράς πολλά ρούχα ή αξεσουάρ. Από τη στιγμή μάλιστα που βρίσκεσαι στο σπίτι σου, ανέβα στη ζυγαριά φορώντας μόνο τα εσώρουχά σου.

Η συχνότητα

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να σε πιάνει μανία με τα κιλά σου. Επιπλέον, αν ακολουθείς κάποια ειδική δίαιτα καλό θα ήταν να έχεις εικόνα του βάρους ανά εβδομάδα. Όρισε ποια μέρα βολεύει εσένα και ζυγίσου μόνο μια φορά την εβδομάδα, και πάντα την ίδια ώρα.

Ηλεκτρονική ή απλή

Οι διαφορές δεν είναι μεγάλες, αν και πολλοί αναφέρουν ότι η λεπτομερής καταγραφή ακόμα και του γραμμαρίου στην ηλεκτρονική ζυγαριά τους προκαλεί εκνευρισμό και άγχος.

Πηγή: iefimerida.gr