To Τμήμα Δικαιωμάτων ΣΥΡΙΖΑ για Μπόλαρη – Υφυπουργός “σκοπιμότητες” Κυβέρνηση:Δεν υπάρχει θέμα

Αθήνα

Για σκοπιμότητες όσον αφορά στην στοχοποίησή του με αφορμή το θέμα της δημοσιοποίησης των φωτογραφιών των οροθετικών ιερόδουλων το 2012, έκανε λόγο ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάρκος Μπόλαρης. Στο μεταξύ επισήμως ο ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει ότι δεν απηχούν τις θέσεις του επίσημου ΣΥΡΙΖΑ οι καταγγελίες  του τμήματος Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ.

Μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και στο Νίκο Ευαγγελάτο, ο κ. Μπόλαρης είπε: «καταλαβαίνω τις σκοπιμότητες και δεν θέλω να τοποθετηθώ σε ένα ανύπαρκτο ζήτημα».
Πρόσθεσε ότι η ανακοίνωση (του τμήματος δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ) είναι σε διάσταση με την ακρίβεια των πραγμάτων. «Καταλαβαίνω τα κίνητρα και τις δυσκολίες. Η πρόκληση που υπάρχει σήμερα είναι αν μπορεί η κυβέρνηση να ανταποκριθεί στο ύψος της περίστασης», τόνισε.

Ο κ. Μπόλαρης για την υπόθεση του 2012 είπε ότι ούτε αρμοδιότητες είχε, ούτε καμία εμπλοκή στο θέμα και πρόσθεσε πως απορεί με πόση προχειρότητα μπορεί να χειριστεί κανείς ένα ζήτημα, το οποίο αφορά πραγματικά δικαιώματα και αυτών που είχαν εμπλακεί, αλλά και αυτών που καταγγέλλονται σήμερα με ανακρίβεια και αναλήθειες στα όρια της συκοφαντικής δυσφήμησης.

Ο κ. Μπόλαρης είπε ακόμα ότι «κάποιοι στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν μείνει στις παλιές νοοτροπίες». Άφησε επίσης να εννοηθεί ότι ενώ ο Αλέξης Τσίπρας είναι παντοδύναμος, τον θέλουν όμηρο.

Για το θέμα του Δημήτρη Καμμένου, ο κ. Μπόλαρης είπε ότι «Υπήρχαν τοποθετήσεις του οι οποίες ήταν έξω από όσα γνωρίζουμε σε έναν δημοκρατικό χώρο».

Η ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ

Και για άλλο υπουργό της νέας κυβέρνησης υπάρχουν διαμαρτυρίες από κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Το τμήμα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του εκφράζει έκπληξη απογοήτευση και αγανάκτηση για την τοποθέτηση του Μάρκου Μπόλαρη στην θέση του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης.To Τμήμα Δικαιωμάτων ΣΥΡΙΖΑ ζητά την παραίτηση και του υφυπουργού ΜπόλαρηΗ ανακοίνωση αναφέρει ότι ο Μ.Μπόλαρης διετέλεσε υφυπουργός Υγείας του 2012 με υπουργό τον Ανδρέα Λοβέρδο και κάνει αναφορά στην υπόθεση με τις οροθετικές.Υπενθυμίζεται ότι το τμήμα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση και για τον Δ. Καμμένο ο οποίος παραιτήθηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης: «υπουργοποίηση και των δύο θεωρούμε ότι προσβάλει ευθέως τα δικαιώματα, τις αξίες, τις πολιτικές μας αρχές και προτεραιότητες», τονίζεται στην ανακοίνωση του τμήματος Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ.Πάντως ώς αργά το βράδυ της Τετάρτης δεν υπήρξε καμία αντίδραση από κυβερνητικής πλευράς για τον Μάρκο Μπόλαρη.

Newsroom ΔΟΛΟ Μάρκος Μπόλαρης κατά την ορκωμοσία του   (Φωτογραφία:  Intime )