Μια ζωή γεμάτη τέχνη – Με ύφος καλλιτεχνικό γεμίζει η Αθήνα τις επόμενες νύχτες

Ιωάννα Μπέτση

Με ύφος καλλιτεχνικό γεμίζει η Αθήνα τις επόμενες νύχτες.

Ο πολυχώρος Vault ανοίγει τις πύλες του και διοργανώνει το 4ο “OPEN SEPTEMBER”.Κάντε κλικ για επιλογές

Από 25 Σεπτεμβρίου έως 4 Οκτωβρίου 2015 ο χώρος της Τέχνης ζωντανεύει ξανά και υποδέχεται πάνω από 250 καλλιτέχνες, που γίνονται οικοδεσπότες του χώρου και υποδέχονται το φιλότεχνο κοινό.

Θα φιλοξενηθούν:

Θεατρικές και μουσικές παραστάσεις, μουσικές βραδιές, εικαστικές εγκαταστάσεις, εκθέσεις ζωγραφικής, γλυπτικής, κολάζ, κοσμήματος και κατασκευών, ενδυμάτων από ξύλο, Video Art, ταινίες μικρού μήκους, παρουσιάσεις βιβλίων, ποιητικές βραδιές, ομιλίες, Street Live Art, body painting.

Στη φετινή διοργάνωση η Mix media – Artist Ιωάννα Μπέτση και η σχεδιάστρια μόδας Despotnia συνεργάζονται και παρουσιάζουν δημιουργίες τους από τις συλλογές “DANCE FOR LIFE” και “SECRET GARDEN” αντίστοιχα.

Ο συγγραφέας Δημήτρης Νομικός κάνει το ντεμπούτο του και συμμετέχει στο Φεστιβάλ των Τεχνών “OPEN SEPTEMBER 4”, με την ομιλία του στο θέατρο Vault με θέμα της: “Η κρίση ως αιτία επαναπροσδιορισμού της ύπαρξής μας”.Κάντε κλικ για επιλογές

Το “OPEN SEPTEMBER 4”, είναι ένα φεστιβάλ που στόχο του έχει την προώθηση της τέχνης και ειδικότερα της σύγχρονης καλλιτεχνικής δημιουργίας.

Απευθύνεται σε όλους τους καλλιτέχνες και δημιουργούς  κάθε ηλικίας, δίνοντάς τους ένα βήμα να αναμείξουν τη δουλειά τους, να προβάλουν τα μηνύματά τους, να συνεργαστούν με άλλους καλλιτέχνες γνωρίζοντας φορείς και κοινότητες.

Τέλος τους δίνεται η ευκαιρία να ανταλλάξουν ιδέες και απόψεις μέσα από την συνύπαρξή τους στον ίδιο χώρο.