Η ελληνική εκπομπή που κέρδισε διεθνές ενδιαφέρον!

 

Μία εκπομπή που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον όχι μόνο από τα στελέχη του ελληνικού τηλεοπτικού σταθμού αλλά και από ξένες εταιρείες παραγωγής που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να αγοράσουν την ιδέα και να την προβάλλουν και σε άλλες χώρες.

 

Έτσι αν όλα πάνε καλά τότε εκτός από τις… εισαγωγές ιδεών για παραγωγή εκπομπών θα κάνουμε και μία… εξαγωγή, οπότε σε όσες χώρες προβληθεί θα αναφέρεται ότι είναι βασισμένη σε ελληνικό format, δηλαδή σαν να λέμε «Made in Greece»!

Ο λόγος για το καινούργιο τηλεπαιχνίδι που πρόκειται να προβάλλει το MEGA με τίτλο «Parking Game» και στο οποίο οι διαγωνιζόμενοι δεν πρέπει να έχουν γενικές γνώσεις αλλά ταλέντο… στο τιμόνι και να τα πάνε καλά μαζί με το ταίρι τους, αφού θα διαγωνίζονται μαζί. Συγκεκριμένα σε κάθε εκπομπή θα διαγωνίζονται 3 ζευγάρια που θα πρέπει να παρκάρουν αυτοκίνητα όσο καλύτερα και πιο γρήγορα μπορούν κάτω από… περίεργες συνθήκες και ιδιαίτερες δυσκολίες! Τα ζευγάρια θα δοκιμάζονται σε τρία τεστ προκειμένου να αποδείξουν ότι όχι μόνο γνωρίζουν καλά από οδήγηση αλλά και ότι μπορούν να συνεργαστούν, ενώ το ζευγάρι που θα καταφέρει να ξεπεράσει τις δοκιμασίες με τον καλύτερο χρόνο και τα λιγότερα λάθη θα κερδίζει 2000 ευρώ.

Η ιδέα αυτή λοιπόν κέρδισε το ενδιαφέρον στελεχών ξένων εταιρειών παραγωγής που περιμένουν να δουν πώς θα πάει στην Ελλάδα για να αποφασίσουν αν θα αγοράσουν τα δικαιώματα για να το κάνουν παραγωγή σε άλλες χώρες. Έτσι λοιπόν η ελληνική εταιρεία παραγωγής και τα στελέχη του MEGA έχουν έναν ακόμα λόγο να επιθυμούν οι τηλεθεατές να… παρκάρουν στο καινούργιο τηλεπαιχνίδι και να το παρακολουθήσουν αφού από την πορεία του στους πίνακες τηλεθέασης θα κριθεί και το αν θα περάσει και στη διεθνή τηλεοπτική αγορά.

 

 

Πάντως η ανταπόκριση του τηλεοπτικού κοινού έχει ήδη ικανοποιήσει τα στελέχη της Μεσογείων αφού μετά από λίγες ημέρες προβολής του τρέιλερ με το οποίο καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή υπάρχουν αρκετά ζευγάρια που θέλουν να διαγωνιστούν. Τα γυρίσματα για το «Parking Game» θα ξεκινήσουν τις επόμενες ημέρες αφού το πρωτότυπο τηλεπαιχνίδι… made in Greece, πρόκειται να κάνει πρεμιέρα μέσα στον Νοέμβριο…!

Πηγή: newsIt.gr