Φρίκη στη Γερμανία – Eπτά βρέφη βρέθηκαν νεκρά σε διαμέρισμα

Μεγάλη αναστάτωση έχει προκληθεί από χθες το απόγευμα στο Βάλενφελς της Βαυαρίας, στη νότια Γερμανία  όταν βρέθηκαν πολλά πτώματα βρεφών έναδιαμέρισμα, με την αστυνομία να κάνει λόγο μέχρι στιγμής για εντοπισμό επτά σορών.

Μετά από τον εντοπισμό του πτώματος ενός βρέφους περίπου στις 16:00 (τοπική ώρα, 17:00 ώρα Ελλάδας) , από κάτοικο της περιοχής η οποία κάλεσε ασθενοφόρο κατέφθασαν στο σημείο οι αστυνομικές δυνάμεις. Μετά από έρευνα των αστυνομικών στο διαμέρισμα εντοπίστηκαν τα άψυχα σώματα των βρεφών. Ηαστυνομία και η εισαγγελία του Κόμπουργκ εικάζουν ότι υπάρχουν μάλλον επτά νεκρά μωρά», αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της η αστυνομία.

Τα πτώματα ανακαλύφθηκαν στο διαμέρισμα μιας 45χρονης γυναίκας την οποία πλέον αναζητούν οι αρχές, αν και ακόμη δεν γνωρίζουν αν πρόκειται για τη δράστη. «Την αναζητούμε τουλάχιστον ως πιθανή μητέρα των βρεφών», εξήγησε μια εκπρόσωπος της αστυνομίας, η οποία πρόσθεσε ότι τα πτώματα «ήταν σε κακή κατάσταση».

Σήμερα αναμένεται να διεξαχθεί νεκροψία και μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας οι ιατροδικαστές πρόκειται να ανακοινώσουν πόσο καιρό ήταν νεκρά τα βρέφη, το φύλο τους καθώς και την αιτία του θανάτου τους.

Πηγή: AMΠΕ