Ανέλαβε το ισλαμικό Κράτος επισήμως την ευθύνη

Μια ημέρα μετά τις πολύνεκρες επιθέσεις στο Παρίσι, το Ισλαμικό Κράτος έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο, το οποίο δεν έχει ημερομηνία εγγραφής και στο οποίο η τζιχαντιστική οργάνωση προτρέπει τους μουσουλμάνους που δεν μπορούν να ταξιδέψουν στη Συρία να κάνουν ιερό πόλεμο και να πραγματοποιήσουν επιθέσεις στη Γαλλία! Δείτε την επίσημη ανακοίνωση… του μίσους.

Μανιφέστο φρίκης και τυφλού μίσους

Οκτώ αδέρφια ζωσμένα με εκρηκτικά και οπλισμένα, στοχοποίησαν περιοχές στην καρδιά της γαλλικής πρωτεύουσας που είχαν επιλεγεί πριν τις επιθέσεις. Το Stade de France, κατά την διάρκεια ενός αγώνα κόντρα στη Γερμανία, στον οποίο αυτός ο ηλίθιος Φρανσουά Ολάντ παρευρισκόταν. Το Μπατακλάν, όπου εκατοντάδες ειδωλολάτρες ήταν μαζί σε ένα πάρτυ ανωμαλίας, καθώς επίσης και άλλοι στόχοι στο δέκατο, το ενδέκατο και το δέκατο όγδοο διαμέρισμα του Παρισιού. Η Γαλλία και αυτοί που ακολουθούν τα χνάρια της πρέπει να ξέρουν ότι είναι οι κύριοι στόχοι του Ισλαμικού Κράτους“, αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανατριχιαστική επιστολή του Ισλαμικού κράτους.

Η συγκεκριμένη πληροφόρηση υπήρχε για κάποια ώρα, ωστόσο πήρε… σάρκα και οστά με την επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσαν οι τζιχαντιστές, ενώ το βίντεο δεν έχει ακόμη διαρρεύσει.