Στους 129 παραμένουν οι νεκροί από τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΩΡΑ

Σε 129 παραμένουν τελικά οι νεκροί της τρομοκρατικής επίθεσης στο Παρίσι. Λίγο νωρίτερα είχαν προστεθεί στον κατάλογο των νεκρών τρεις τραυματίες που ανακοινώθηκε ότι άφησαν αφήσει την τελευταία τους πνοή. Όμως αυτοί ήδη περιλαμβάνονται στον επίσημο απολογισμό των 129 νεκρών. Εν τω μεταξύ, περισσότεροι από 40 άνθρωποι βρίσκονται σε ΜΕΘ παρισινών νοσοκομείων, βρισκόμενοι σε κρίσιμη κατάσταση.

ΧΧΧΧΧ

Μέρα με την μέρα αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών από τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι, με τους τρεις τραυματίες που υπέκυψαν σήμερα να ανεβάζει την λίστα του θανάτου στους 132

Οι χειρότεροι φόβοι όσων παρακολουθούν τις εξελίξεις δύο μέρες μετά την τρομοκρατική επίθεση, φαίνεται να επιβεβαιώνεται. Οι σοβαρά τραυματίες είναι αρκετοί, και όπως υποστηρίζουν ο τελικός απολογισμός των νεκρών θα ανεβαίνει μέρα με την ημέρα.

Κάτι που έγινε και σήμερα, καθώς οι γαλλικές αρχές ανακοίνωσαν πριν λίγη ώρα ότι τρεις από τους σοβαρά τραυματίες υπέκυψαν στα νοσοκομεία που νοσηλεύονταν. Έτσι ο συνολικός αριθμός των νεκρών από τις επιθέσεις ανέβηκε πλέον στους 132, ενώ υπάρχουν ακόμα δεκάδες τραυματίες που νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Οι αρχές της πόλης και οι γιατροί των νοσοκομείων καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε η λίστα των θυμάτων της επίθεσης να σταματήσει εδώ. Όμως εκφράζονται φόβοι ότι η λίστα δεν θα κλείσει εδώ, καθώς σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Υγείας της Γαλλίας, πολλοί από τους δεκάδες τραυματίες είναι σε ιδιαίτερα έως μη αναστρέψιμη κατάσταση.