Επιθέσεις στο Παρίσι: Συνελήφθη ο όγδοος δράστης του μακελειού;

Η φωτογραφία του Σάλαχ Αμπντεσλάμ, του Γάλλου που είχε γεννηθεί στις 15 Σεπτεμβρίου του 1989 στις Βρυξέλλες, δόθηκε στη δημοσιότητα το βράδυ της Κυριακής, όταν η γαλλική αστυνομία εξέδωσε εις βάρος του διεθνές ένταλμα σύλληψης, φωτογραφίζοντας τον ως τον όγδοο δράστη της τρομοκρατικής επίθεσης στο Παρίσι το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.Πληροφορίες ότι συνελήφθη ο καταζητούμενος νούμερο 1 Σαλάχ Αμπντελσλάμ

Σύμφωνα με το βελγικό ραδιόφωνο RTL, ο 26χρονος δράστης συνελλήφθη στις Βρυξέλλες. Όπως μεταδίδει ο Guardian, η αστυνομία έκανε ακόμη μια επιχείρηση στο Μόλεμπεεκ των Βρυξελλών, έκλεισε δρόμους και σύμφωνα με μάρτυρες ακούστηκαν εκρήξεις και στη συνέχεια οδηγίες της αστυνομίας από τα μεγάφωνα. Ένας άνδρας διατάχθηκε να πλησιάσει στο παράθυρο με τα χέρια σηκωμένα ψηλά.

Ωστόσο, οι πληροφορίες για τη σύλληψη του Σαλάχ είναι συγκεχυμένες, με Βέλγο αξιωματούχο να μην επιβεβαιώνει το γεγονός, υποστηρίζοντας πως όντως υπάρχει ένας συλληφθείς, που δεν είναι όμως ο καταζητούμενος.

Ο Σαλάχ φέρεται να είχε νοικιάσει το μαύρο Volkswagen Polo, που χρησιμοποιήθηκε από την ομάδα που επιτέθηκε στο θέατρο Bataclan.