Επιβεβαιώνουν τις απειλές προς Πανούση στελέχη των "Πυρήνων της Φωτιάς"

Ολοένα και μεγαλύτερες διαστάσεις λαμβάνουν οι καταγγελίες του Γιάννη Πανούση καθώς τα αδέρφια Τσάκαλου, σημαίνοντα μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς έρχονται να επιβεβαιώσουν τις απειλές κατά της ζωής του πρώην υπουργού δημόσιας τάξης.

Ο έγκλειστος για τρομοκρατία Γεράσιμος Τσάκαλος χαρακτηρίζει ευθέως τον Γιάννη Πανούση στόχο του αναρχικού και αντάρτικου πόλης, λέγοντας οτι «ο Πανούσης όντως ήταν, είναι και θα είναι στόχος του αντάρτικου πόλης για τις επιλογές που έχει κάνει».

Απο την πλευρά του ο Χρήστος Τσάκαλος σε ανάρτησή του στον ιστότοπο indymedia, αναφέρει «όπως έστρωσε θα κοιμηθεί ο Πανούσης και τον αναβαθμίζει σε υπ’ αριθμόν ένα στόχο των Πυρήνων».

Την ίδια ωρα, επίκαιρες ερωτήσεις στον πρωθυπουργό για την υπόθεση Πανούση κατέθεσαν δυο βουλευτές της ΝΔ ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και η Ντόρα Μπακογιαννη.

Ο κ. Βαρβιτσιώτης ζητά την αποπομπή του Υπουργού Δικαιοσύνης, Νίκου Παρασκευόπουλου, καθώς και την απομάκρυνση από τον ΣΥΡΙΖΑ του συμβούλου του Παναγιώτη Λάμπρου, για την υπόθεση των καταγγελιών του Γιάννη Πανούση.

Πηγή: skai.gr