Δανειστική Βιβλιοθήκη από την ΑΗΕΡΑ-ΕΛΛΑΣ

ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΑΛΑΣΠΙΝΑ

Δύο βασικά στοιχεία της σωστής και υπεύθυνης ανάπτυξης των παιδιών έρχεται να ικανοποιήσει η νέα δημιουργική πρωτοβουλία της AHEPA-HΕLLΑΣ και ειδικότερα, του Τμήματος «HJ-10 PERICLES».

Ο Πρόεδρος  του Τμήματος   Μ. Μαρκουλάκος και ο Γραμματέας   Φ. Σαραντόπουλος, συνεπικουρούμενοι από τον αεικίνητο Ύπατο Κυβερνήτη, Region 10, κ. Νίκο Παπαδόπουλο, με τη συμβολή όλων των μελών του Τμήματος, προσφέρουν στους μικρούς μαθητές του Δηµοτικού Σχολείου του χωριού Άγιος Γεώργιος, Δήµου Λεβαδέων Βοιωτίας, πλούτο πνευματικής γνώσης, εξασφαλίζοντας ικανό αριθμό βιβλίων για την ίδρυση και λειτουργία δανειστικής βιβλιοθήκης του χωριού.

Παράλληλα, κατά τα εγκαίνια, σε συνεργασία µε το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «ΠΑΝΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ», θα παρουσιάσουν ένα βιωµατικό εκπαιδευτικό πρόγραµµα Κυκλοφοριακής Αγωγής.

Διαβάζω, άρα μαθαίνω, και κυκλοφορώ σωστά. Προσφορά ανεκτίμητη από την ΑΗΕΡΑ-ΗΕLLAS Tµήµα «HJ-10 PERICLES».

Εκτός από τα εκατοντάδες βιβλία εγκυκλοπαιδικού και γενικότερου ενδιαφέροντος, με τα οποία εμπλουτίστηκε η βιβλιοθήκη, η δωρεά αφορά και στα ακόλουθα είδη εξοπλισμού:

1          ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ 1,60 x 0,90 x 0,45

2          ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ 1,60 x 0,90 x 0,45

3          ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ 1,60 x 0,90 x 0,45

4          ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ 1,60 x 0,90 x 0,45

5          ΤΡΑΠΕΖΙ 1,60 x 0,80 x 0,72

6          ΤΡΑΠΕΖΙ 1,60 x 0,80 x 0,72

7          ΚΑΘΙΣΜΑ ΠΛΑΣΤΙΚΟ

8          ΚΑΘΙΣΜΑ ΠΛΑΣΤΙΚΟ

9          ΚΑΘΙΣΜΑ ΠΛΑΣΤΙΚΟ

10        ΚΑΘΙΣΜΑ ΠΛΑΣΤΙΚΟ

11        ΚΑΘΙΣΜΑ ΠΛΑΣΤΙΚΟ

12        ΚΑΘΙΣΜΑ ΠΛΑΣΤΙΚΟ

13        ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ

14        ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ

15        ΟΘΟΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ

16        ΟΘΟΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ

17        ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ

18        ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ

19        ΠΟΝΤΙΚΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ

20        ΠΟΝΤΙΚΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ

21        ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ WINDOWS

22        MICROSOFT OFFICE

23        ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

To Tµήµα «HJ-10 PERICLES» της AHEPA HELLAS, έχει την τιµή να σας προασκαλέσει την Παρασκευή 4 Δεκεµβρίου 2015, 11:00 π.µ., στα εγκαίνια της Παιδικής Δανειστικής Βιβλιοθήκης που οργάνωσε, στο Δηµοτικό Σχολείο του χωριού Άγιος Γεώργιος, Δήµου Λεβαδέων Βοιωτίας.

Κατά την διάρκεια των εγκαινίων, σε συνεργασία µε το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «ΠΑΝΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ», θα παρουσιαστεί ένα βιωµατικό εκπαιδευτικό πρόγραµµα Κυκλοφοριακής Αγωγής µε τίτλο «Κυκλοφορώ µε Ασφάλεια», ενώ θα οργανωθεί και ένα παιχνίδι µε τον «Ιππότη της Οδικής Ασφάλειας Ευγένιο».

Στα εγκαίνια της Παιδικής Δανειστικής Βιβλιοθήκης θα παρευρεθεί η Δήµαρχος Λεβαδέων, το Δηµοτικό Συµβούλιο και οι κάτοικοι του χωριού.

AHEPA HJ-10 “PERICLES»

Ο Πρόεδρος      Ο Γραµµατέας

Μ. Μαρκουλάκος    Φ. Σαραντόπουλος

ΙΣΤΟΡΙΑ

Υπενθυμίζεται ότι η AHEPA δημιουργήθηκε το 1922. Στόχοι της οργάνωσης  «η προβολή του Ελληνισμού σε όλο τον κόσμο η ενίσχυση της παιδείας, η Φιλανθρωπία, η ενθάρρυνση της ενεργούς συμμετοχής στα κοινά, (η προβολή της οικογενειακής και ατομικής άμιλλας), η προαγωγή του πατριωτισμού, η προώθηση και η υποστήριξη των Εθνικών θεμάτων, ο σεβασμός των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ο σεβασμός της θρησκευτικής ελευθερίας».

 

Σχόλια Facebook

Σχολιάστε