Χτύπησαν τουρίστες στα Εξάρχεια!

Ομάδα περίπου 50 -100 νεαρών αποφάσισε να κάνει… επαναστατική γυμναστική στα Εξάρχεια αργά το βράδυ του Σαββάτου, μια μέρα πριν από την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου. Μόνο που όταν είδαν μπροστά τους μια ομάδα τουριστών, τα πράγματα ξέφυγαν!

Τα επεισόδια ξεκίνησαν λίγο πριν τα μεσάνυχτα, όταν οι νεαροί πέταξαν μολότοφ σε διμοιρία ΜΑΤ στην οδό Στουρνάρη. Το… κυνηγητό στους δρόμους των Εξαρχείων δεν άργησε να ξεκινήσει. Οι νεαροί “ταμπουρώθηκαν” πίσω από έναν κάδο και άρχισαν να πετούν πέτρες και κάποιες μολότοφ κατά των ΜΑΤ. Κι εκείνοι απάντησαν με χρήση χειροβομβίδων κρότου λάμψης.

Τέσσερις τουρίστες που είχαν φτάσει λίγες ώρες νωρίτερα στην Αθήνα βρέθηκε στο λάθος μέρος, τη λάθος στιγμή. Οι άτυχοι άνδρες είχαν πάει με το αυτοκίνητό τους στο κέντρο της Αθήνας, όταν βρέθηκαν ακριβώς στο σημείο όπου είχαν… στηθεί οι νεαροί για να “παίζουν” πετροπόλεμο με τα ΜΑΤ. Και όταν τους εντόπισαν, οι “γνωστοί – άγνωστοι” δεν δίστασαν να τους σπάσουν το αυτοκίνητο και να τραυματίσουν στο κεφάλι τον οδηγό!

Και όλα αυτά ενώ τουλάχιστον 6.000 αστυνομικοί είναι επί ποδός ενόψει των εκδηλώσεων μνήμης για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου, το 2008. Τα μέτρα ασφαλείας στην περιοχή των Εξαρχείων είναι δρακόντεια.

Πηγή:newsIt.gr