Θρήνος για 31χρονη ομογενή – Οργή για μάρτυρα του αιματηρού τροχαίου

Συγκλονίζει το βίντεο από το αιματηρό τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στην 31χρονη ελληνικής καταγωγής Victoria Nicodemus. Τα πλάνα από το θανατηφόρο τροχαίο έχουν προκαλέσει οργή για τη στάση που κράτησε μάρτυρας στο τραγικό δυστύχημα.

Το τροχαίο συνέβη στην οδό Fulton, στο Fort Greene, ενώ η νεαρή επιμελήτρια τέχνης περπατούσε στο πεζοδρόμιο με τον φίλο της. Ο 39χρονος Marlon Sewell, που οδηγούσε χωρίς άδεια και ασφάλεια, συνελήφθη από τις αρχές και ισχυρίστηκε πως καβάλησε το πεζοδρόμιο για να αποφύγει λεωφορείο που είχε σταματήσει στον δρόμο.

Στο τροχαίο τραυματίστηκε ο φίλος της 31χρονης και τρεις ακόμα άνθρωποι. Μετά τη δημοσιοποίηση των πλάνων από κλειστό κύκλωμα ασφαλείας, πολλοί είναι εκείνοι που επικρίνουν μια αυτόπτη μάρτυρα. Αφού κοίταξε για λίγα δευτερόλεπτα, συνέχισε να τρώει την πίτσα που κρατούσε στο χέρι της.

“Δεν ξέρω πώς θα μπορούσες να συνεχίσεις να τρως την πίτσα σου και να φεύγεις. Δεν υπάρχει κανένας λόγος. Τουλάχιστον προσπάθησε. Βοήθησε. Δεν θα ήθελες να σε βοηθήσουν;” σχολίασε η 32χρονη Lerima Guadelupe που εργάζεται σε κοντινό αρτοποιείο. Εκπρόσπως του NYPD είπε στο PIX11 News Monday πως η μάρτυρας δεν ήταν νομικά υποχρεωμένη να βοηθήσει. Ωστόσο πολλοί ισχυρίζονται ότι υπάρχει ηθική υποχρέωση να βοηθήσεις θύματα.

DailyMail