Ολυμπιακός – Άρσεναλ 0-3 ‘Αδοξος αποκλεισμός από τους “16”

Στην πιο σημαντική βραδιά της φετινής ευρωπαϊκής πορείας του -μέχρι τώρα- ο Ολυμπιακός ήταν ανέτοιμος. Παρουσιάστηκε κατώτερος των απαιτήσεων και ηττήθηκε με 3-0 από την Αρσεναλ στο Καραϊσκάκη, με τους Λονδρέζους να παίρνουν την πρόκριση στους «16» του Champions League, στέλνοντας τον Ολυμπιακό στους «32» του Europa League.

Για τρία αποτελέσματα έπαιζε ο Ολυμπιακός κόντρα στην Άρσεναλ, έχοντας το προβάδισμα για την πρόκριση στους 16 του Champions League, κι όμως κατάφερε να μην πάρει κανένα! Με κακή εμφάνιση, οι “ερυθρόλευκοι” ηττήθηκαν μέσα στο Καραϊσκάκη με 0-3 από την Άρσεναλ, πετώντας στον κάλαθο των αχρήστων τη μεγάλη νίκη τους στο Λονδίνο και πέφτοντας στην τρίτη θέση του ομίλου τους, που τους φέρνει από τον Φεβρουάριο στους 32 του Europa League.

Οι Πειραιώτες καλούνταν να διαχειριστούν την πολυτέλεια ακόμα και μιας ήττας με διάφορα ενός γκολ, αλλά εκτέθηκαν από τον αφηνιασμένο Ζιρού (29′, 49′, 67′ πεν.) και την «παρέα» του.

Οι «Κανονιέρηδες» είχαν δοκάρι στο 25’ με τον Φλαμινί και ουσιαστικά καθάρισαν το ματς στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» ήταν ανήμποροι να αντιδράσουν.