Τμήθηκε ο Ύπατος Κυβερνήτης της ΑΧΕΠΑ για την Ευρώπη Ν. Παπαδόπουλος

Βέροια. Στα πλαίσια της  ημερίδας που οργάνωσε η «Πρωτοβουλία για το Παιδί», με θέμα την ενδοοικογενειακή βία, την Πέμπτη χθες  9/12/’15, στη Βέροια, τιμήθηκε ο κ. Νικόλαος Παπαδόπουλος, Ύπατος Κυβερνήτης της ΑΧΕΠΑ για την Ευρώπη, (Supreme Governor, Region 10) το πορτραίτο του οποίου έκανε ο κ. Παύλος Σκούταρης, εκπροσωπώντας τους ΑΧΕΠΑ Βεργίνας. Ο κ. Σκούταρης  μίλησε αρχικά για τους ΑΧΕΠΑ Βεργίνας αλλά και για την προσφορά των ΑΧΕΠΑ στην Αμερική και Ευρώπη.

«Όλοι εμείς ,τα μέλη της ΑΧΕΠΑ Βεργίνας, είμαστε χαρούμενοι, γιατί αγκαλιάζουμε το έργο της «Πρωτοβουλίας». Η ΑΧΕΠΑ ιδρύθηκε στην Αμερική από Έλληνες μετανάστες, με σκοπό να προαγάγει αξίες του Ελληνισμού. Ανάμεσα σ’ αυτές ο ανθρωπισμός και ο εθελοντισμός.

Εδώ στη Βέροια, 20 δραστήρια μέλη ενωθήκαμε, για ν’ αντιμετωπίσουμε δυσκολίες που προκύπτουν. Ζητώ να ενώσουμε τις δυνάμεις μας»

Στη συνέχεια διάβασε το πλούσιο βιογραφικό του κ. Νίκου Παπαδόπουλου, για τον οποίο ο κ. Σιδηρόπουλος είπε: «Εκτιμούμε την προσφορά του και τον ανακηρύσσουμε επίτιμο μέλος της «Πρωτοβουλίας».

Νίκος Παπαδόπουλος.

Νίκος Παπαδόπουλος.

 

Ο Ύπατος Κυβερνήτης της ΑΧΕΠΑ-HELLAS ευχαρίστησε λέγοντας: «Είμαι ΑΧΕΠΑ και είμαι πάντα κοντά σας. Έχετε αποδείξει ποιοι είστε. Είναι τιμή μου να βοηθήσω.

Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, πρέπει να κοιτάμε τους ανθρώπους και όχι τους αριθμούς. Είμαι πολύ στεναχωρημένος. Τόσοι άνθρωποι πάσχουν και το κράτος είναι ανήμπορο. Η ΑΧΕΠΑ προσπαθεί αλλά δε μπορεί να λύσει το πρόβλημα. Οι άνθρωποι πεινάνε. Έχουμε οργανώσεις αλλά δεν μπορούμε να τα προλάβουμε.

Να βοηθήσουμε όλοι μαζί. Θα προσπαθήσω να βοηθήσω όσο μπορώ. Πρέπει να συνεργαστούμε όλοι. Και με τα τμήματα ΑΧΕΠΑ της Ευρώπης.»

πηγή: faretra.info