Σημαντική συνάντηση για την νέα “οργανωτική δομή Leadership” της Ομογένειας

ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΑΛΑΣΠΙΝΑ

Μία σημαντική συνάντηση, μεταξύ δύο κορυφαίων μελών της κίνησης για την δημιουργία “οργανωτικής δομής Leadership”  της ομογένειας, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής, 27 Δεκεμβρίου 2015, στη Φλώριδα των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της Panhellenic Post, στη συνάντηση αυτή επισφραγίστηκε η συμμετοχή στην κίνηση -και στην ιδρυτική συνάντηση στη Νέα Υόρκη- κορυφαίου Ελληνοαμερικανού παράγοντα. Ανταλλάχτηκαν απόψεις γύρω από την εισηγητική πρόταση και τους στόχους  που θα υπηρετήσει η νέα “οργανωτική δομή”. Έγιναν σκέψεις γύρω από την συμμετοχή μελών.  Και οριστικοποιήθηκε η ιδρυτική συνάντηση  της Νέας Υόρκης  για την Πέμπτη-Παρασκευή 4-5 Φεβρουαρίου 2016.

Η συνάντηση αυτή ήταν ενταγμένη στην προετοιμασία της ιδρυτικής διάσκεψης και ήταν απαραίτητη για την ρύθμιση ορισμένων εκκρεμοτήτων και οργανωτικών λεπτομερειών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ΡΗΡ υπήρξε και τηλεφωνική σύνδεση με την Αθήνα, με έτερο παράγοντα της κίνησης που βρίσκεται στην ελληνική πρωτεύουσα  τις ημέρες αυτές και όλα ετοιμάζονται, πλέον, με κάθε λεπτομέρεια για την πρώτη και καθοριστική οργανωτική συνάντηση της Νέας Υόρκης.

Τέλος, αναφορικά με κάποια “περιθωριακά”, όπως τα χαρακτήρισε,  δημοσιεύματα, πηγή του υπό διαμόρφωση Γραφείου Τύπου της νέας “δομής” τα αποκάλεσε “ανούσια, επαναλαμβανόμενα και κατευθυνόμενα” και τόνισε: “Δεν πρόκειται εφεξής να ασχοληθούμε με κακεντρεχή σατιρικά δημοσιεύματα και άνοστες κρύες σούπες. Έχουμε πολύ και σοβαρή δουλειά μπροστά μας. Ένα είναι βέβαιο, κατάληξε: Οι Κασσάνδρες θα διαψευστούν”. 

Panhellenicpost.com