Μεσολόγγι: Υγρός τάφος για τους δυο νεαρούς το ΙΧ τους! Ανασύρθηκαν νεκροί!

Στο χωριό Κατοχή σε ένα αυλάκι παίχτηκε η τελευταία πράξη του δράματος για τους δυο νερούς άνδρες οι οποίοι είχαν εξαφανιστεί από τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής. Οι σοροί του Γιάννη Κορδώση και του Βασίλη Γρατσάνη, 40 και 35 ετών αντίστοιχα, βρέθηκαν λίγο μετά τις 12:00 μέσα στο αυτοκίνητο που εντοπίστηκε νωρίτερα, σε αρδευτικό κανάλι, στην περιοχή Κατοχή Μεσολογγίου.

Το μοιραίο αυτοκίνητο εντόπισε κάτοικος της περιοχής που τηλεφώνησε στην αστυνομία. Λίγη ώρα αργότερα οι συγγενείς τους μάθαιναν την τραγική είδηση. Ακούστε τι δήλωσε στο NewsIt.gr, ο θείος του Βασίλη Γρατσάνη…

mes1_new_660_210_630_200

Οι σοροί των δυο ανδρών μεταφέρθηκαν στην ιατροδικαστική υπηρεσία Πατρών, προκειμένου να γίνει νεκροψία-νεκροτομή, ώστε να εξακριβωθούν τα αίτια του θανάτου του 40χρονου και του 35χρονου. Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, όταν ολοκληρώσουν το έργο τους οι άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ, οι αστυνομικοί αναμένεται να κάνουν νέες έρευνες στην περιοχή.

Όπως φαίνεται στο επόμενο βίντεο, το αρδευτικό κανάλι βρίσκεται δίπλα σε δρόμο, πολύ κοντά σε σπίτια της περιοχής Κατοχή Μεσολογγίου.

Στο σημείο βρέθηκαν και συγγενείς των δύο ατόμων, που λίγη ώρα νωρίτερα έκαναν έκκληση και μέσω του NewsIt.gr, για πληροφορίες και μαρτυρίες που θα βοηθούσαν στην επίλυση του θρίλερ. “Μου είχε πει οτι θα γυρίσει στις 06.00 το πρωί να πάμε στα ζώα αλλα δεν εμφανίστηκε ποτε”, είπε στο NewsIt.gr η κ. Αλεξάνδρα, μητέρα του 35χρονου Βασίλη. Τελευταία φορά εθεάθησαν απο τις κάμερες ασφαλείας εργοστασίου στις 4 παρα δέκα τα ξημερώματα της πρωτοχρονιάς στον επαρχιακό δρόμο προς το χωριό Λεσινι.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως οι κάμερες κατέγραψαν ενα μαύρο Toyota Corolla με αριθμό κυκλοφοριας ΑΙΚ 7885. Αυτό που βρέθηκε αναποδογυρισμένο σε αρδευτικό κανάλι. “Ηταν στον Πενταλοφο και μετα κατέβηκαν στο Λεσινι. Αυτο έδειξαν οι κάμερες απο εκει και πέρα δεν ξερουμε τιποτα. Και που άλλου πήγαν; Δεν ξερουμε τιποτα. Μου ειχε πει οτι θα γυρίσει στις 6 το πρωί”, ανέφερε χαρακτηριστικα στο Newsit.gr, η μητέρα του Βασίλη. “Εχει κινητοποιηθεί εκτός απο την αστυνομία και την πυροσβεστική όλος ο κόσμος και συμμετέχει στις έρευνες για να βρεθούν τα παιδια. Δεν μπορειτε να φανταστείτε τι γίνεται”, συνέχισε συγκινημένη.

“Συμμετέχω και εγώ στις έρευνες ήρθα απο Αθήνα. Δεν εχουμε κατι προς το παρόν. Δεν τους ειχα δει την παραμονή. Ήρθα απο Αθήνα για να συμμετάσχω στις έρευνες και εγώ με τη σειρά μου”, δήλωσε νωρίς το πρωί στο Newsit, ο θειος του Βασίλη, Πέτρος Γρατσάνης, που λίγες ώρες αργότερα θα επιβεβαίωνε την τραγική κατάληξη της υπόθεσης…

Στο μικροσκόπιο των αρχών μπήκε το πρωί και βίντεο από κάμερα ασφαλείας σε σούπερ μάρκετ του χωριού τους, η οποία έχει καταγράψει το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δυο άνδρες τα ξημερώματα της πρώτης μέρας του νέου χρόνου. Το αυτοκίνητο έχει καταγραφεί λίγο αφού οι δυο άνδρες άφησαν φίλο τους στο χωριό, με τον οποίο είχαν βγει για να διασκεδάσουν. Είναι η τελευταία φορά που εμφανίστηκαν στο χωριό πριν εξαφανιστούν…

Η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, με πρώτο το τροχαίο. Από τις μέχρι στιγμής έρευνες όπως στο ποτάμι και τους παραποτάμους του, δεν υπάρχει ίχνος από τροχαίο. Οι δύο φίλοι που είχαν βγει για διασκέδαση στο Πεντάλοφο τις πρώτες ώρες του 2016, φαίνεται ότι μετά τις 5.00 τα ξημερώματα ήταν στην περιοχή του Νεοχωρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του NewsIT.gr, η αστυνομία έχει στα χέρια της το στίγμα από τα κινητά τους τηλέφωνα και αυτό, δείχνει ότι από τις 05:05 τα ξημερώματα μέχρι τις 05:15, οι δύο άνδρες ήταν εκεί. Το στίγμα τους έχει καταγραφεί από την κεραία του χωριού.

Κάποιοι μίλησαν ακόμη και για καυγά σε νυχτερινό μαγαζί όπου διασκέδαζαν, αλλά η πληροφορία αυτή δεν έχει επιβεβαιωθεί από την αστυνομία. Κάποιοι αναφέρουν πως μπορεί οι δυο άνδρες να βρέθηκαν σε λάθος μέρος τη λάθος στιγμή, τονίζοντας πως στην περιοχή πριν μερικές μέρες είχε γίνει και σύλληψη για διακίνηση χασίς. Οι δυο αγνοούμενοι, σημειώνεται, πως δεν είχαν απασχολήσει ποτέ την αστυνομία.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Πηγή: NewsIt.gr