ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ: Ποιόν εννοούσε…

melissa1-90x90Καλά, κάποιοι από την Κυβέρνηση «δεν παίζονται»! Ακόμα και όταν κάτω από το βάρος της πραγματικότητας φτάνουν στο σημείο να «ομολογήσουν» τα λάθη τους, είναι τόσο επιεικείς με τον εαυτό τους και το κόμμα που σκορπούν ρίγη …συγκίνησης! Κυρίως λόγω της …αυτοθυσίας τους!

Πρόσφατο, αλλά όχι και τελευταίο, παράδειγμα ο Γιώργος Βαρεμένος, ο οποίος όταν ρωτήθηκε (κατά το iefimerida.gr) από το MEGA μήπως ο ΣΥΡΙΖΑ είχε δώσει υπερβολικές υποσχέσεις στους αγρότες και για αυτό υπάρχουν σφοδρές αντιδράσεις στο ασφαλιστικό τώρα, παραδέχθηκε πως  …«πιθανόν να έγινε αυτό»!

Και έσπευσε να απαλλάξει ευθυνών τον εαυτό του, τονίζοντας: «εγώ ούτε σε καρότσα ανέβηκα, ούτε σε τρακτέρ».

Δεν το ξέρουμε, αλλά μιας και το λέει, το πιστεύουμε. Γνωρίζουμε, όμως, όπως και όλοι οι Έλληνες, ότι σε τρακτέρ και καρότσα ανέβηκε ο …Αλέξης Τσίπρας!

melissa1-90x90

Δεν κάνει τον αναμενόμενο …θόρυβο η Νέα Δημοκρατία με τους δρόμους γεμάτους πάσης φύσεως και κατάρτισης απεργούς, με τις γραβάτες και τις τραγιάσκες, με τους επιστήμονες και τους αγρότες!

Μοιάζει με παλλαϊκή εξέγερση από την οποία …απούσα είναι η αξιωματική αντιπολίτευση!

Και το ερώτημα είναι: Λόγω νέου αρχηγού, με νέο ήθος και ύφος; Ή λόγω της φήμης που ευρέως κυκλοφορεί ότι οι εταίροι θα απαιτήσουν και από τον κ. Μητσοτάκη να ψηφίσει το Ασφαλιστικό;

Τα προσεχή 24ωρα θα δείξουν… και τις προθέσεις των εταίρων και τις …αντοχές του Κυριάκου!

melissa1-90x90Αν ο ισχυρισμός περί των …διαθέσεων των εταίρων που ακούγεται, αποδειχθεί πραγματικότητα (άλλωστε κατ΄επανάληψη έχει γίνει στο παρελθόν) τότε πως στέκει ο άλλος ισχυρισμός πρωτοκλασάτων του ΣΥΡΙΖΑ (με αφορμή το ασφαλιστικό και τις δημοσκοπήσεις) ότι κύκλοι στην ΕΕ θέλουν να ρίξουν την Κυβέρνηση;

Θέλουν να την ρίξουν ή να την στηρίξουν;