Όλα όσα αποκάλυψε η σύζυγός του κομμωτή Πάνου Καλλίτση που πυροβολήθηκε από αγνώστους

ΝΕΩΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

 

Όλα όσα αποκάλυψε η σύζυγός του, Έλενα Χριστοπούλου.

Στον αέρα της εκπομπής «Στα καλά καθούμενα» βγήκε η σύζυγος του κομμωτή Πάνου Καλλίτση, Έλενα Χριστοπούλου, η οποία έδωσε όλες τις λεπτομέρειες για την δολοφονική επίθεση που δέχτηκε η ίδια και ο σύζυγός της χθες το βράδυ.

«Ο Πάνος είναι καλά. Ήταν μία άνανδρη επίθεση, χωρίς λόγο και αιτία. Ήταν στο γκαράζ μας δύο άνθρωποι με δύο πιστόλια στα κεφάλια μας. Με το που μπήκαμε στο γκαράζ είδαμε αριστερά και δεξιά δύο ανθρώπους με πιστόλια να μας σημαδεύουν. Ο Πάνος κλείδωσε τις πόρτες και πήγε να κάνει όπισθεν, αυτοί το είδαν και η πρώτη σφαίρα ήταν στο δικό μου τζάμι. Όταν πυροβόλησαν, βγήκα έξω και τους είπα “ρε παιδιά πείτε μας τι θέλετε και μην ξαναρίξετε σας παρακαλώ”. Η πρώτη σφαίρα χτύπησε εμένα στο χέρι, αλλά λυπάμαι δεν μπορώ να πω άλλες λεπτομέρειες. Βγήκαμε έξω, αυτοί ξεκίνησαν να φέρονται σε μένα κάπως, ο Πάνος, αν και χτυπημένος, έπεσε πάνω τους και εγώ έτρεξα στο δρόμο και φώναζα “βοήθεια, μας σκοτώνουν”. Αλλά τον Πάνο τον είχαν χτυπήσει εξ επαφής στο στήθος και στα πόδια. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, έκανε χειρουργείο, ευτυχώς πήγαν όλα καλά και οι γιατροί μιλούν για θαύμα».

 

Επίθεση από αγνώστους δέχτηκε πασίγνωστος κομμωτής και make up artist το βράδυ του Σαββάτου, στον Περιφερειακό του Λυκαβηττού. Οι δράστες τον πυροβόλησαν και τον λήστεψαν έξω από το σπίτι του!
Γύρω στις 21.00 το βράδυ ο κομμωτής έβγαινε από το σπίτι του, μαζί με τη σύζυγό του, κρατώντας μία τσάντα και σύμφωνα με πληροφορίες περιείχε χρήματα. Δύο άγνωστοι προσπάθησαν να του αρπάξουν την τσάντα, αυτός αντιστάθηκε με αποτέλεσμα να τον πυροβολήσουν στο πόδι και την κοιλιά.

 

Πηγή:NewsIt.gr

Νεκρός από μαχαιριά

 Νεκρός από μαχαιριά που δέχτηκε στο κέντρο της Αθήνας διακομίστηκε στο νοσοκομείο “Ελπίς” ένας 43χρονος άνδρας.

Ο 43χρονος παραλήφθηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, από το κέντρο της Αθήνας όπου βρέθηκε πεσμένος στο δρόμο.
Στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ο θάνατος του και μετά από εξέταση διαπιστώθηκε ότι έφερε τραύματα από μαχαίρι στον τράχηλο και στον θώρακα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ