Η Disneyland ψάχνει 45 Ελληνες για να εργαστούν στο Παρίσι -Τι προσόντα απαιτούνται

Στάση στην Ελλάδα θα κάνει στις 9 Μαρτίου η ομάδα προσλήψεων της Disenyland-Paris, προκειμένου να ανακαλύψει 45 ταλαντούχους νέους και νέες που να επιθυμούν να εργαστούν στο μεγαλύτερο ψυχαγωγικό πάρκο της Ευρώπης, ως Parade Perfomers and Characters, ενσαρκώνοντας τους διάσημους ήρως της Disney.

Συγκεκριμένα, η Disneyland ζητά 30 γυναίκες και 15 άντρες που να μπορούν να χορέψουν (με κοστούμια), να γνωρίζουν αγγλικά ή γαλλικά και να έχουν ηλικία άνω των 18 ετών. Η επιλογή των κατάλληλων υποψηφίων θα γίνει στην Αθήνα, την Τετάρτη 9 Μαρτίου και ώρα 10:00 π.μ. στο Athens Ballet Center (διεύθυνση:3ης Σεπτεμβρίου 144).

Το νέο προσωπικό μπορεί να διαλέξει μεταξύ ενός συμβολαίου πλήρους απασχόλησης ξεκινώντας από τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο του 2016, ή εποχικής απασχόλησης, ξεκινώντας από τον ερχόμενο Μάιο και για 4 μήνες.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους βιογραφικό στα αγγλικά ή στα γαλλικά. Επίσης καλό θα ήταν να φορούν άνετα ρούχα και όχι makeup, καθώς θα δοκιμαστούν σε χορό / κίνηση. Επιπλέον, οι επιλεγέντες υποψήφιοι θα πρέπει να είναι διαθέσιμοι μέχρι τις 6 το απόγευμα.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Disneyland Paris, η οποία βρίσκεται 35 χιλιόμετρα από το Παρίσι (πέμπτη ζώνη), στην περιοχή Marne-la-Vallee, αναζητά προσωπικό καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους στους εξής τομείς: α) τροφίμων και ποτών (σερβιτόροι, τραπεζοκόμοι, εργαζόμενοι στην τροφοδοσία, υπεύθυνοι μπαρ), β) καθαριότητα, γ) εκδοτήρια εισιτηρίων, δ) παιχνίδια και ε) ξενοδοχεία.

Οσοι ενδιαφέρονται για τις θέσεις πρέπει να υποβάλουν την αίτησή τους και το βιογραφικό τους σημείωμα στον ιστότοπο της Disneyland, στην ακόλουθη διεύθυνση: http://disneyland-paris-casting.com/fr/postu-lez?jobid=2618

Πηγή: Εθνος