Συναγερμός στη Μόσχα! Απειλές για βόμβες – Εκκενώνουν δεκάδες εμπορικά κέντρα!

Μεγάλη αναστάτωση έχει προκληθεί στην πρωτεύουσα της Ρωσίας, μετά από αλλεπάλληλες απειλές για βόμβες σε κεντρικά σημεία! Πολλά μεγάλα εμπορικά έχουν ήδη εκκενωθεί από τις αρχές.

“Κόκκινος συναγερμός” έχει σημάνει στη Μόσχα, μία ημέρα μετά τις φονικές εκρήξεις στην Οι πληροφορίες που μεταδίδει το rt.com, επικαλούνται τοπικά μέσα ενημέρωσης που έχουν πληροφόρηση από πηγές Ασφαλείας της χώρας.

Το κατάστημα GUM, που βρίσκεται στην Κόκκινη Πλατεία, έχει ήδη εκκενωθεί, την ώρα που άνδρες της αστυνομίας έχουν επιστρατεύσει και τα ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά του σώματος, καθώς και ειδικούς πυροτεχνουργούς που φτάνουν στο σημείο.

CbhCuuJWwAAhQJ9

Περισσότεροι από 10.000 άνθρωποι εγκατέλειψαν πολλά εμπορικά καταστήματα, όπως ανέφερε μία πηγή Ασφαλείας στο δίκτυο TASS.

Τα ανώνυμα τηλεφωνήματα έθεσαν ως στόχο εννέα καταστήματα της πόλης Auchan, με τις αρχές να φτάνουν άμεσα στο σημείο για να οδηγήσουν τους χιλιάδες πολίτες σε ασφαλή σημεία.

Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν πως μεταξύ των μεγάλων καταστημάτων που εκκενώνονται είναι το “Gagarinsky” και το “Kuntsevo Plaza”, ενώ υπάρχουν πληροφορίες πως εκκενώνεται και το κτίριο της Προεδρικής Διοίκησης της Ρωσίας.

Τουρκία, που είχαν ως αποτέλεσμα να σκοτωθούν 28 άνθρωποι. Η ρωσική αστυνομίαέχει διατάξει την εκκένωση μεγάλων εμπορικών κέντρων της πρωτεύουσας, μετά απο μία σειρά τηλεφωνημάτων με απειλές για βόμβες!