Βγήκε στους δρόμους του Μίσιγκαν και άρχισε να πυροβολεί -Τουλάχιστον 6 νεκροί

Εξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και τρεις ακόμη τραυματίστηκαν, σε μία σειρά φαινομενικά τυχαίων πυροβολισμών, στο Μίσιγκαν, σύμφωνα με τον σερίφη του Καλαμαζού.

«Φαίνεται ότι αντιμετωπίζουμε το χειρότερο σενάριο. Κάποιος οδηγεί στους δρόμους και πυροβολεί», δήλωσε ο Πολ Ματίας στο NBC.

Σύμφωνα με τον σερίφη, πυροβολισμοί σημειώθηκαν σε τρία σημεία και τα θύματα δεν φαίνεται να συνδέονται μεταξύ τους. Ο ύποπτος περιγράφεται ως 50χρονος λευκός άνδρας, που οδηγεί ένα όχημα σκούρου χρώματος.

Η έρευνα της αστυνομίας ξεκίνησε από ένα κτίριο διαμερισμάτων, όπου μία γυναίκα πυροβολήθηκε αρκετές φορές. Το θύμα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Περίπου τρεις ώρες αργότερα, η αστυνομία κλήθηκε σε μία αντιπροσωπεία αυτοκινήτων όπου δύο άτομα είχαν τραυματιστεί θανάσιμα από πυροβολισμούς και ένας ακόμη ήταν τραυματίας.

Αμέσως μετά υπήρξε κλήση για τρίτο περιστατικό πυροβολισμών, σε πάρκινγκ κοντά σε εστιατόριο, όπου τέσσερα άτομα έπεσαν νεκρά από τα πυρά του δράστη και ένα ακόμη τραυματίστηκε σοβαρά.

Στο συγκεκριμένο περιστατικό, ο ύποπτος βγήκε από το αυτοκίνητο και είχε σύντομη συνομιλία με ανθρώπους σε δύο άλλα οχήματα. Μετά από λίγα λεπτά, «άδειασε το όπλο του στα δύο αυτοκίνητα», όπως ανέφερε ο σερίφης.

Η αστυνομία πιστεύει ότι πίσω από αυτά τα περιστατικά βρίσκεται το ίδιο άτομο.