Συντριβή αεροσκάφους στη Ρωσία! Νεκροί όλοι οι επιβάτες!

Αεροπορική τραγωδία στην πόλη Ροστόφ επί του Ντον σημειώθηκε τα ξημερώματα, όταν συνετρίβη αεροσκάφος της αεροπορικής εταιρείας Flydubai, τύπου Boeing 737-800, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους όλοι οι επιβαίνοντες.

Όπως μεταδίδουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, στο αεροπλάνο βρίσκονταν 55 επιβάτες, ενώ ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί αν τα μέλη του πληρώματος ήταν έξι ή επτά.

Το αεροσκάφος που πραγματοποιούσε την πτήση FZ981 απογειώθηκε από το αεροδρόμιο του Ντουμπάι στις 22.38 (τοπική ώρα) και επρόκειτο να προσγειωθεί στο ρωσικό έδαφος στις 3.49 (τοπική ώρα).

Πρόκειται για μία πτήση που πραγματοποιείται δύο φορές την εβδομάδα και είναι εξαιρετικά δημοφιλής.

Η Flydubai έγραψε στην σελίδα της στο facebook: “Γνωρίζουμε για ένα περιστατικό που αφορά την πτήση μας FZ981 από το Ντουμπάι προς το Ροστόφ επί του Ντον. Ερευνούμε τις λεπτομέρειες και θα αναρτήσουμε τα νεότερα, μόλις υπάρξουν πληροφορίες”.

Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, ο πιλότος του αεροσκάφους προσπαθούσε να προσγειώσει για δεύτερη φορά το αεροσκάφος, την ώρα που η ορατότητα ήταν εξαιρετικά περιορισμένη, λόγω έντονης βροχόπτωσης. Μετά την συντριβή το αεροπλάνο τυλίχθηκε στις φλόγες.

Το αεροδρόμιο θα παραμείνει κλειστό μέχρι τις 9 το πρωί (τοπική ώρα) και ήδη υπάρχουν καθυστερήσεις πτήσεων.

H Flydubai επιβεβαίωσε την αεροπορική τραγωδία

Cd4b27FUsAA7Xi9