Εθνική Ελλάδας: Έφτασε στην Αυστραλία και περιμένει άλλους… πέντε!

Σίδνεϊ. Στο Σίδνεϊ βρίσκεται από το απόγευμα της Τετάρτης η αποστολή της Εθνικής Ελλάδας εν όψει των δύο φιλικών με την Αυστραλία στις 4 και στις 6 Ιουνίου.  Το πρώτο παιχνίδι θα γίνει το Σάββατο στο Σίδνεϊ και το δεύτερο την Τρίτη στη Μελβούρνη.

Ο Μίχαελ Σκίμπε θα έχει, πάντως, όλους τους παίκτες στη διάθεσή του την Πέμπτη (2/6), όταν και θα ενσωματωθούν στην αποστολή οι Αραβίδης, Μάνταλος, Μπακασέτας, Τζαβέλλας, Τζιόλης, οι οποίοι ολοκλήρωσαν την Τρίτη (31/5) τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις με τους συλλόγους τους.

hellas_544_355

Αναλυτικά οι “εκλεκτοί” του Γερμανού τεχνικού: Καρνέζης, Μανιάτης, Τζαβέλλας, Μπουκουβάλας, Μόρας, Τζιόλης, Γιαννιώτας, Οικονόμου, Βέλλιος, Χριστοδουλόπουλος, Σταφυλίδης, Καπίνο, Μπακασέτας, Τοροσίδης, Διαμαντάκος, Ταχτσίδης, Μάνταλος, Παπασταθόπουλος, Χολέμπας, Αραβίδης, Σάμαρης, Παπάζογλου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ομογενειακής εφημερίδας “Νέος Κόσμος”, η υποδοχή που επιφυλάσσουν οι Έλληνες ομογενείς τόσο του Σίδνεϊ όσο και της Μελβούρνης στους Έλληνες διεθνείς,  θα είναι αποθεωτική.

Η εφημερίδα ετοιμάζει για αύριο Πέμπτη ειδικό αφιέρωμα στο εθνικό μας συγκρότημα.