ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ: Κρίση πανικού

melissa1-90x901Είναι κάποιες φορές, που η ενδόμυχος αγωνία και ο υποβόσκων φόβος για τα επερχόμενα προκαλούν «κρίση πανικού».

 

 

melissa1-90x901Μια τέτοια κρίση περνούν, φαίνεται, τις τελευταίες ώρες στο ΣΥΡΙΖΑ και στην Κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ!

 

 

 

melissa1-90x901Δεν εξηγείται διαφορετικά πως τόσοι πολλοί, τόσο επίμονα προσπαθούν να αποδομήσουν το Κίνημα «Παραιτηθείτε» πριν καν αυτό βγει στους δρόμους και μετρηθεί!

 

 

melissa1-90x901Και μιλάμε όχι μόνο για πρωτοκλασάτα στελέχη της Κυβέρνησης, (Φίλης, Μάρδας, Νεφελούδης κ.α.) αλλά και για το ίδιο το ΜΑΞΙΜΟΥ (!) που έσπευσε να χαρακτηρίσει το Κίνημα ότι βρίσκεται σε αναντιστοιχία με το λαό όπως  αυτός εκφράζεται σε πρόσφατη δημοσκόπηση όπου η ΝΔ προηγείται ΜΟΝΟΝ 5,8% του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος συγκεντρώνει 17%!

 

melissa1-90x901Περίεργο πως δεν σκέφθηκε κανένας στο Μαξίμου ότι, κάθε αναφορά του στο «Κίνημα» το νομιμοποιεί και το «διαφημίζει»… Όπως και κάθε εμφάνιση στην τηλεόραση κυβερνητικών στελεχών όπως του κ. Φίλη, που προσπαθεί απεγνωσμένα να υποστηρίξει ότι άλλο “αγανακτισμένοι” άλλο “παραιτηθείτε” το …ενδυναμώνει!  Ότι κάθε απόπειρα ταύτισης του με την Νέα Δημοκρατία το ισχυροποιεί, του δίνει υπόσταση

 

melissa1-90x901Είναι, προφανώς, η “κρίση πανικού”, που γράφαμε, στο πρώτο “τσίμπημα”!