ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ: Περί Αυγής και Χάρβαρντ

melissa1-90x901Πολλούς ξένισε η αθυροστομία του αρθρογράφου της Αυγής, Θανάση Καρτερού κατά του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη και του Χάρβαντ, με αφορμή τις αντιρρήσεις του για τον νέο εκλογικό νόμο. Γιατί ξενίστηκαν;  Αυτή τη γλώσσα έμαθε, αυτή τη γλώσσα μιλάει και αυτή τη γλώσσα γράφει!.. Θα πρόσθετα, και σ΄αυτή τη γλώσσα αρέσκονται οι αναγνώστες του … εάν δεν πίστευα ειλικρινά ότι τους πολύ περισσότερους τους παίρνει άδικα (;) στο λαιμό του! Όπως σύσσωμη την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, μαζί και τον Αλέξη Τσίπρα και τον εκλογικό του νόμο.

melissa1-90x901Και πες, καλά όλους αυτούς. Τους 17ρηδες, όμως, που υποτίθεται ότι για χάρη τους ξεσπάθωσε, δεν τους σκέφτεται; Αυτό το υπόδειγμα δημοσιογραφικής γλώσσας τους δίνει;

 

 

melissa1-90x901ΗΘΙΚΟΝ ΔΙΔΑΓΜΑ: Όσο ο ΣΥΡΙΖΑ και η Κυβέρνησή τους θα βλέπουν τα ποσοστά τους να πέφτουν και όσο η απήχησή τους στο λαό θα συρρικνώνεται, τόσο θα γλωσσεύουν και ακόμη περισσότερο θα μεθοδεύουν “νόμους” και “τερτίπια” για να κρατηθούν στην εξουσία.  Ματαιοπονούν! «Το Πεπρωμένο φυγείν αδύνατο».

 

melissa1-90x901Και κάτι για την αναφορά του στο Χάρβαρντ. Ο σοφός λαός λέει: Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια! Προφανώς η παρέα στο Ροζικλέρ  έτσι θα αποκαλούσε το πρώτο Πανεπιστήμιο του κόσμου και τους σπουδαστές του! “σας γ@μώ το Χάρβαρντ”!

 

melissa1-90x901Πως είπατε; Αν έχουμε ΕΣΗΕΑ;