Ομογενής στις ΗΠΑ καταδικάστηκε σε 20 χρόνια φυλάκιση για εμπόριο ναρκωτικών

Μάντσεστερ, Νιου Χάμσαϊρ. Ο ομογενής Αλκης Νάκος 37 χρονών, από την πόλη Μάντσεστερ του Νιου Χαμσάιρ, καταδικάσθηκε σε 20 χρόνια φυλάκιση για εμπόριο ναρκωτικών, σύμφωνα με τη The Union Leader.

ΝΑΚΟΣ-3

Ο ομογενής Αλκης Νάκος από το Μάνστεστερ του Νιου Χαμσάιρ ο οποίος καταδικάστηκε σε 20 χρόνια φυλάκιση για εμπόριο ναρκωτικών. Πηγή: The Union Leader

Την ποινή του θα την εκτίσει σε ομοσπονδιακή φυλακή υψηλής ασφαλείας. Μαζί του είχαν συλληφθεί τον Ιούνιο του 2014 δέκα τέσσερα ακόμα άτομα τα οποία είχαν συστήσει συμμορία εμπορίας ναρκωτικών. Ανάμεσα τους ήταν δύο ακόμα τουλάχιστον ομογενείς.

Αρχηγός της συμμορίας σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα και τον Πρώτο Βοηθό Γενικό Εισαγγελέα των ΗΠΑ στο Νιου Χαμσάιρ κ. Ντόναλντ Φέιθ, ήταν ο καταδικασθείς Αλκης Νάκος.

Η συμμορία φρόντιζε να κομίζει τα ναρκωτικά και συγκεκριμένα μαριχουάνα σε μεγάλες ποσότητες με φορτηγά νταλίκες από τον Καναδά και να τα διοχετεύει στο Νιου Χαμσάιρ και στην γειτονική πολιτεία της Μασαχουσέτης.

Ο εισαγγελέας κ. Φέιθ είπε ότι ο κ. Νάκος λειτουργούσε αυτό το δίκτυο εμπορίας ναρκωτικών μαζί με μέλη συμμορίας του ιδίου φυράματος επί έξι χρόνια, πράγμα το οποίο τους απέδιδε εκατομμύρια δολάρια.

The Union Leader/ekirikas.com