«Συνάντηση με τη νέα Αντιδήμαρχο Καλαμπάκας κ. Σοφία Δρούγκα»

.- Ο δήμαρχος Καλαμπάκας κ. Σινάνης ανακοίνωσεΚαλαμπάκα επίσημα τους νέους αντιδημάρχους του δήμου του. Μεταξύ αυτών και την κ. Σοφία Δρούγκα ως νέα Αντιδήμαρχο και υπεύθυνη πολιτισμού, η οποία θα επιμεληθεί, ως συνδιοργανωτής της εκδήλωσης, και το επόμενο Φεστιβάλ της Ομοσπονδίας Θεσσαλικών Συλλόγων Ευρώπης τον προσεχή Οκτώβριο στο Μπίλεφελντ.

Είναι θεσμός ότι, κάθε Φεστιβάλ αφιερώνεται σε ένα θέμα και για το προσεχές αποφασίστηκε ομόφωνα να αφιερωθεί στους θεσσαλούς Ιερείς που υπηρετούν σε ενορίες της Ευρώπης! Η Ομοσπονδία θα τιμήσει και θα προβάλλει το έργο και τη συμβολή της Εκκλησίας στη διατήρηση ηθών και εθίμων και στην εν γένει διατήρηση της ελληνικής συνείδησης μας, μέσω της συμμετοχής των πιστών στη ζωή και στα δρώμενα της ενορίας.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Διαμαντής Γκίκας είχε την ευκαιρία να συναντήσει την νέα Αντιδήμαρχο Σοφία Δρούγκα.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Διαμαντής Γκίκας είχε την ευκαιρία να συναντήσει την νέα Αντιδήμαρχο Σοφία Δρούγκα.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Διαμαντής Γκίκας είχε την ευκαιρία να συναντήσει την νέα Αντιδήμαρχο κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων της δεύτερης εορτής μανιταριού στην Καλαμπάκα όπου της έδωσε συγχαρητήρια για την εκλογή της και της δήλωσε ότι την περιμένει μαζί με την αποστολή του Δήμου Καλαμπάκας στη Γερμανία.

Για το Δ.Σ. της

Ομοσπονδίας Θεσσαλικών Συλλόγων Ευρώπης

Πρόεδρος Α’ Γραμματέας

Γκίκας Διαμαντής Βόμπρας Άγγελος