Σταθερά αντίθετος ο Καμμένος στην τηλεοπτική άδεια Καλογρίτσα

Αθήνα.- Επιμένει ο κυβερνητικός εταίρος Πάνος Καμμένος στις ενστάσεις του για τη συμμετοχή του εργολήπτη δημόσιων έργων Καλογρίτσα στο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες ενώ παράλληλα διατηρεί αμφιβολίες για το κατά πόσο ο συγκεκριμένος υπερθεματιστής θα περάσει τον έλεγχο του πόθεν έσχες.

Σε συζήτηση με έλληνες ανταποκριτές στο Λονδίνο, ο υπουργός Άμυνας σημείωσε ότι όρος του διαγωνισμού είναι οι συμμετέχοντες να μην έχουν άλλη δραστηριότητα.

«Όπως για παράδειγμα ο κ. Καλογρίτσας, ο οποίος μέχρι προχθές ήταν εργολάβος και επομένως αντιλαμβάνομαι ότι δε θα του δοθεί η δυνατότητα να συνεχίσει στη διαδικασία απόκτησης άδειας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος.

«Αν αποδείξει ότι δεν είναι εργολάβος ή ότι έχει σταματήσει το σπορ ή αν περάσει τον έλεγχο πόθεν έσχες τότε καλώς να πάρει την άδεια», συμπλήρωσε ο υπουργός προσθέτοντας δε πως δεν πιστεύει ότι ο κ. Καλογρίτσας έχει τα χρήματα ώστε να αποκτήσει την άδεια.

Ο κ. Καμμένος απέκλεισε επίσης την πιθανότητα παραίτησής του από την κυβέρνηση σε περίπτωση χορήγησης τηλεοπτικής άδεια στον κ. Καλογρίτσα, λέγοντας ότι ο ίδιος ποτέ δεν έθεσε τέτοιο ζήτημα.

Πηγή: skai.gr