ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ: Με ποια διαπιστευτήρια;

melissa1-90x901ΤΥΧΑΙΑ αλιεύσαμε από το Facebook μια έμμεση (γιατί;) αναφορά, από το KosmosHεllas, σε πρόσφατο άρθρο μας, όπου με μία λέξη προσπαθήσαμε να «ακουμπήσουμε» μία παλαιά επικοινωνιακή ιδέα μας για διαδικτυακή, διαδραστική πλατφόρμα επικοινωνίας της Ομογένειας, συνδυασμένη με πολλά-πολλά άλλα πράγματα.

 

melissa1-90x901Για την παρανόηση, δεν πειράζει. Άλλωστε κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να διαβάζει το Προφίλ της εφημερίδας. Πολύ περισσότερο να το κατανοεί, καθώς και αγνοεί το εκ 70 σελίδων πλήρες οργανόγραμμα της ιδέας αυτής.

Εμείς θα μεταφέρουμε εδώ το  κρυφό «ΜΗΝΥΜΑ» που είδαμε και γιατί δεν έχουμε λόγους να το κρύβουμε (φυσικά ούτε το ηθικό δικαίωμα για κάτι τέτοιο) και γιατί θέλουμε να υποβάλουμε, ευκαιρίας δοθείσης, ένα απλό ερώτημα.

melissa1-90x901Το μήνυμα:

<< Για τους Ελληνες του Κόσμου!
Οραμα… όχι Πλατφόρμα !!!

Η αναγκαιότητα της ένωσης των Ελλήνων του Κόσμου δ ε ν αποτελεί ένα ουτοπικό εγχείρημα. Ουτε μια απλή πλατφόρμα δικτύωσης. Αποτελεί μια αναγκαιότητα εθνικής σημασίας…Σε μια εποχή που ο κοινωνικός ιστός της Χώρας βρίσκεται υπο κατάρρευση είναι η στιγμή που πρέπει ο καθένας μας ξεχωριστά και όλοι μαζί ως Ελληνες να αφουγκραστούμε την αναγκαιότητα να συνδεθούμε,να συντονιστούμε και να συνεργαστούμε μεταξύ μας…γιατί μόνο ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ! Σε ολα τα επέπεδα!
Και απο αυτή τη συνεργασία των Ελλήνων πολιτών του Κόσμου μπορούν να προκύψουν πολλαπλά οφέλη για την Χώρα μας και τον Οικουμενικό Ελληνισμό!

KosmosHεllas>>.

melissa1-90x901Το ερώτημα

Και το ερώτημα: Πάλι η Ομογένεια σε ρόλο ΙΦΙΓΕΝΕΙΑΣ  να καταθέσει τον οβολό της;  Την ώρα, μάλιστα, που το εθνικό κέντρο κατ΄ εξακολούθηση την «λιθοβολεί»;

Πιστεύει κανείς ότι θα προσέλθει η ομογένεια στο “κάλεσμα”;

ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΤΗΡΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ;