Πυροβολισμοί στην Καλλιθέα – Αστυνομικός σκότωσε ομογενή από τη Ρωσία

Σε τραγωδία εκτυλίχθηκε ο άγριος καυγάς σε μία πολυκατοικία στην Καλλιθέα ανάμεσα σε έναν αστυνομικό και συγκεκριμένα ειδικό φρουρό και έναν ομογενή από τη Ρωσία με αφορμή τη δυνατή μουσική.Όλα ξεκίνησαν όταν ο ομογενής βρισκόταν στο διαμέρισμά του ακούγοντας δυνατά μουσική, κάτι που ενόχλησε τον αστυνομικό, ο οποίος μένει στην ίδια πολυκατοκία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του NewsIt, o ομογενής είχε γλέντι από την Πέμπτη και το οποίο κρατούσε μέχρι και σήμερα. Μάλιστα, την Πέμπτη ο ειδικός φρουρός είχε καλέσει την Άμεση Δράση και είχαν γίνει συστάσεις στον ομογενή, ο οποίος όμως συμμορφώθηκε για λίγο, αλλά εν συνεχεία συνέχισε το γλέντι.

Τα παράπονα του αστυνομικού εξελίχθηκαν σε άγριο καυγά με τον ομογενή από τη Ρωσία, ενώ ο δεύτερος σύμφωνα με πληροφορίες ζήτησε από τον ειδικό φρουρό τον λόγο γιατί κάλεσε την Άμεση Δράση.

Λόγια στα λόγια οι δύο άντρες πιάστηκαν στα χέρια και σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στους διαδρόμους της πολυκατοικίας πάλευαν.

Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες ο ειδικός φρουρός έβγαλε το υπηρεσιακό του όπλο και πυροβόλησε τον ομογενή από τη Ρωσία, ο οποίος έπεσε νεκρός. Είναι άγνωστο εάν ο ειδικός φρουρός είχε πάει να κάνει παράπονα έχοντας το όπλο μαζί του ή το πήρε αργότερα μετά την άγρια πάλη.

Ο ομογενής από τη Ρωσία είναι νεκρός από τα πυρά του ειδικού φρουρού, ενώ ο αστυνομικός φέρει σοβαρά τραύματα από τον άγριο καυγά και νοσηλεύεται στο 401 νοσοκομείο εκτός κινδύνου.

\