ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ: Η τρύπα του όζοντος

melissa1-90x901Παγκόσμια Ημέρα προστασίας του στρώματος του όζοντος σήμερα και φαίνεται πως η τρύπα που είχε δημιουργηθεί εξαιτίας των ρύπων μικραίνει και σύντομα μάλιστα θα εξαφανιστεί, όπως ισχυρίζονται πλέον οι επιστήμονες. Οι επιστήμονες εκτιμούν πως η τρύπα του όζοντος στο δεύτερο μισό του αιώνα όχι μόνο θα συρρικνωθεί αλλά και θα εξαφανιστεί!

 

melissa1-90x901Ρε παιδιά, δεν φέρνουμε τον  Μάρκους Ρεξ να εξαφανίσει KAI το χρέος της Ελλάδος;  Εδώ κοντζάμ΄ στρώμα του όζοντος εξαφάνισαν, ένα τόσο δα χρέος δεν θα μπορέσουν να το εξαφανίσουν;

 

 

melissa1-90x901Τώρα, βέβαια, ας πούμε ότι το εξαφανίζουν. Ε και λοιπόν; Σωθήκαμε; Μπα, την άλλη μέρα της εξαφάνισης, πρωϊ-πρωϊ μάλιστα, ο Τσακαλώτος θα βρίσκεται έξω από την πόρτα της Μέρκελ και θα παρακαλάει για νέα δάνεια!..  Κι αν δεν μας δώσουν, πολύ απλά, θα κατεβάσουμε τα ρολά!

 

melissa1-90x901

Η Χώρα δεν μπορεί να επιβιώσει δίχως δανεικά! Δηλαδή, χωρίς χρέος! Ανάπτυξη, νούλα, βαρειά βιομηχανία, δεν διαθέτουμε, παραγωγή δεν έχουμε, το χέρι απλωμένο μόνο έχουμε στην επαιτεία! Είπαμε, εδώ είναι Ελλάδα!