Ο Μ. Κόκκινος ευχαριστεί τους συνεργάτες του στην ΓΓΑΕ για την ΔΕΘ.

Με τον συνεργάτη μου στη ΓΓΑΕ Γιώργο Βενιζελέα , ψυχή της ιδέας για το περίπτερο της ΓΓΑΕ στη ΔΕΘ - Στιγμιότυπο από την προχθεσινή εκδήλωση της Γενικής Γραμματείας Αποδήμου Ελληνισμού στη ΔΕΘ

Με τον συνεργάτη μου στη ΓΓΑΕ Γιώργο Βενιζελέα , ψυχή της ιδέας για το περίπτερο της ΓΓΑΕ στη ΔΕΘ – Στιγμιότυπο από την προχθεσινή εκδήλωση της Γενικής Γραμματείας Αποδήμου Ελληνισμού στη ΔΕΘ (Από το Facebook)

Θεσσαλονίκη.- Με τη λήξη της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, ο επικεφαλής της ΓΓΑΕ Μιχάλης Κόκκινος ευχαρίστησε τους συνεργάτες του για το Περίπτερο της Γραμματείας στην ΔΕΘ.

“Με το χέρι στην καρδιά, θέλω να ευχαριστήσω τους εργαζόμενους στη Γενική Γραμματεία Αποδήμου Ελληνισμού, τους συνεργάτες μου δηλαδή, όλους εκείνους που πίστεψαν στην εξωστρέφειά μας ξεπερνώντας τις μιζέριες της Ελλάδας της κρίσης και πιστεύοντας στο όραμα μίας δυνατής Γενικής Γραμματείας Αποδήμου Ελληνισμού, όχι μόνον όσους άφησαν τα σπίτια τους και με άπειρες ώρες εργασίας στήριξαν στη Θεσσαλονίκη το περίπτερο της ΓΓΑΕ στη ΔΕΘ, αλλά και εκείνους που αφανώς στις διοικητικές υπηρεσίες της ΓΓΑΕ στην Αθήνα, εργάσθηκαν για να καταστήσουν δυνατή τη συμμετοχή μας στην 81η ΔΕΘ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ με το χέρι στην καρδιά”, είπε ο κ. Κόκκινος, όπως ανέβασε στο Facebook.

Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, που η ΓΓΑΕ συμμετείχε στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και το περίπτερό της, όπως και το 2015, έχει μεγάλη επισκεψιμότητα.
Στο περίπτερο της ΓΓΑΕ οι επισκέπτες ενημερώνονται από τα στελέχη της υπηρεσίας για τις δραστηριότητές της και διατίθεται υλικό (φυλλάδια, βιβλία και DVD) σε δημοσιογράφους, σε εκπαιδευτικούς και των τριών βαθμίδων εκπαίδευσης, σε φοιτητές, σε πολίτες με σχετικό ενδιαφέρον κυρίως λόγω της σχέσης τους με νέους που έχουν μεταναστεύσει στο εξωτερικό την τελευταία πενταετία, αλλά και σε απόδημους Έλληνες, οι οποίοι επισκέπτονται την ΔΕΘ.

*Φωτογραφία πρώτης σελίδας: Ο Μιχάλης Κόκκινος με τον Υφυπουργό Εξωτερικών Γιάννη Αμανατίδη στο περίπτερο της ΓΓΑΕ.