ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ: Επίκαιρα και αποκαλυπτικά

melissa1-90x901Ο υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Μάρδας στην Στοκχόλμη αναζητάει …επενδύσεις!

Πάντα και παντού επίκαιρος ο Εθνικός μας Ποιητής:

Μοναχή το δρόμο επήρες,

Εξανάλθες μοναχή

Δεν είν’ εύκολες οι θύρες,

Εάν η χρεία τες κουρταλή…

 

melissa1-90x901Ποιος να το φανταζότανε! Σε κλοιό ΜΑΤ και διαδηλωτών και με υπόκρουση τα …χημικά, να μιλάει ο Τσίπρας στο Σκοπευτήριο Καισαριανής, επί …πρώτη φορά αριστερής κυβέρνησης!..

«Πως καταντήσαμε λοχία…

Ποιος είμαι εγώ, ποιος είσαι εσύ»!

Όχι αυτό δεν το ‘γραψε ο Διονύσιος Σολωμός.  ο Πυθαγόρας το συνέθεσε και το τραγούδησε ο Γιάννης Καλατζής. Είναι, όμως, το ίδιο επίκαιρο…

 

melissa1-90x901Όταν ούτε η «Αυγή» μπορεί να βγάλει δημοσκόπηση υπέρ του Τσίπρα, καταλαβαίνει κανείς ότι τα πράγματα έχουν γίνει μη αναστρέψιμα

Και όσο στο Μέγαρο Μαξίμου επιμένουν να προσποιούνται ότι δεν υπάρχει πρόβλημα, πως όλα τα κάνουν ιδανικά, τόσο η κατηφόρα θα γίνεται μεγαλύτερη και τόσο το «κάρο» θα τσουλάει ανεξέλεγκτο προς τον …πυθμένα της δημοτικότητας!

 

melissa1-90x901Το μέλος της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελλήνων (ΠαΔΕΕ) και Βουλευτής στην Σουηδική Βουλή, Σωτήρης Δελής τα λέει έξω από τα δόντια: «… όλα σχεδόν τα κόμματα υποσχέθηκαν να μας βοηθήσουν» για την ψήφο των Αποδήμων. Όμως, προσθέτει, «οι υποσχέσεις αυτές ήταν χωρίς νόημα μια και το δικαίωμα της επιστολικής ψήφου από τις χώρες που διαμένουμε παραμένει ένα μεγάλο και άλυτο θέμα για μας».  Περί του θέματος αυτού, περισσότερα αύριο Δευτέρα.