Σε τροχιά εξόδου από την Εισαγγελία Εφετών Αθηνών ο Ισ.Ντογιάκος

Αθήνα
Nέα δεδομένα για την Εισαγγελία Εφετών Αθηνών δημιουργεί η επίδοση της καταδικαστικής απόφασης του Πειθαρχικού Συμβουλίου στον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Ισίδωρο Ντογιάκο, ο οποίος πρόσφατα επανεξελέγη στην ίδια θέση με την θετική ψήφο των συναδέλφων του.

Οι εισαγγελείς στην πλειοψηφία τους παρά το γεγονός ότι είχε πρηγηθεί η επίμαχη απόφαση θέλησαν με την ψήφο τους να στείλουν το δικό τους μήνυμα ανανεώνοντας την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο του Προϊσταμένου της Εισαγγελίας Εφετών Ισίδωρου Ντογιάκου.

Η επίδοση της απόφασης όμως τον οδηγεί σε τροχιά εξόδου από τη θέση που τον ανέδειξαν οι 39 εισαγγελείς εφετών που τον ψήφισαν.

Στις πρόσφατες εκλογές αναπληρωτής προϊστάμενος είχε αναδειχθεί ο εισαγγελέας εφετών Αντώνης Λιόγας, ο οποίος και αναλαμβάνει τουλάχιστον επί του παρόντος τα ηνία της εισαγγελίας.

Όμως παραμενει άγνωστο αν είναι εκείνος ο οποίος θα αντικαταστήσει τον κ. Ντογιάκο καθόλη τη διάρκεια της θητείας του ή αν θα πρέπει να γίνουν εκ νέου εκλογές για τη θέση του Προϊσταμένου της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών.

Newsroom ΔΟΛ