Συνεχίζουν τον αγώνα οι ομογενείς για το Προξενείο Μασσαλίας

ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΑΛΑΣΠΙΝΑ

Συνεχίζουν τον αγώνα οι ομογενείς της Γαλλίας για να μην κλείσει, τελικά,το Προξενείο Μασσαλίας. Συνεχίζουν τον αγώνα παρά την τακτική του Ελληνισκού Υπουργείου Εξωτερικών που, “κωφεύει” στο αίτημά τους να παραμείνει σε λειτουργία το Ιστορικό Προξενείο.

OXINON

Pétition : NON à la fermeture du Consulat Général de Grèce à Marseille OXI στo κλείσιμo τoυ Γενικoύ Πρoξενείου στη MASSALIΑ

Στην Αθήνα, στη Βουλή έφερε το θέμα του Προξενείου Μασσαλίας, το οποίο η ελληνική Κυβέρνηση κλείνει σε λίγες μέρες, όπως επισήμως έχει προαναγγελθεί, ο βουλευτής Έβρου και Τομεάρχης Απόδημου Ελληνισμού της Νέας Δημοκρατίας Αν. Δημοσχάκης, με Αναφορά που κατέθεσε στο Προεδρείο του Σώματος. Με την Αναφορά του ο βουλευτής χαρακτηρίζει «πράξη αυτοχειρίας για την Ελλάδα» το κλείσιμο του Γενικού Προξενείου.

Στην Αναφορά του ο κ. Δημοσχάκης επισυνάπτει και την επιστολή που απέστειλαν οι ομογενειακές οργανώσεις της Γαλλίας στον  Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ.κ. Προκόπη  Παυλόπουλο.

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια Facebook

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.