ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ: Μέσα κι έξω…

melissa1-90x901Kαι μείς, σεβόμαστε τα γεωγραφικά μας όρια (εμείς, επιπλέον, και τις Διεθνείς Συνθήκες, κ. Ερντογάν) αλλά έχουμε και τα δικά μας όρια στις δικές μας καρδιές. Δεν ξεχνάμε τις «αλησμόνητες πατρίδες», όπου κι αν βρίσκονται!..

 

melissa1-90x901Παιδιά, της κυβέρνησης, ψυχραιμία! Εντάξει, μία πρόθεση εξεδήλωσε ο άνθρωπος, λίγες μέρες πριν βγει στη «σύνταξη», να «περάσει» και από την Ελλάδα! Μέχρις εκεί, όμως και μακάρι να μας έλθει.

 

 

melissa1-90x901Τώρα τα διθυραμβικά πως δήθεν μου και τάχα μου «τον σύραμε» τον Ομπάμα να έρθει στην Αθήνα,  για να μας υποστηρίξει στην υπόθεση του «χρέους» και τα τοιούτα ευτράπελα, αφήστε τα κατά μέρος. Κακό και όχι καλό θα κάνουν, αν το παρακάνουμε…

 

melissa1-90x901

Βεβαίως θα μιλήσει  για την απομείωση του ελληνικού χρέους. Άλλωστε, το ΔΝΤ, στην Ουάσινγκτον εδρεύει… Το ίδιο αν όχι και περισσότερο βέβαιο είναι, όμως, ότι “θα πιέσει και την Αθήνα να συμβάλει  στην εξεύρεση λύσης του Κυπριακού”…

 

melissa1-90x901Λήγει η θητεία του Μπάρακ Ομπάμα. Μαζί και του Γ.Γ. ΟΗΕ,  Μπαν Κι Μουν.  Και οι δύο επιθυμούν να συνδέσουν το όνομά τους με την επίλυση του Κυπριακού. Οι πιέσεις, λοιπόν, στην Αθήνα (στη Λευκωσία, πρωτίστως  όσο και δευτερεύοντος στην Άγκυρα) θα είναι ασφυκτικές… Επομένως, …συγκρατηθείτε!