Καμμένος: “Κάποιοι προσπάθησαν να εξαγοράσουν βουλευτές των ΑΝΕΛ”!

Αθήνα.Σε καταγγελίες προχώρησε από το βήμα του τρίτου Συνεδρίου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, ο πρόεδρος του κόμματος, Πάνος Καμμένος. Επίθεση και σε μερίδα των ΜΜΕ.

“Αγαπητοί βουλευτές, φίλες και φίλοι, ανεξάρτητοι Έλληνες και ανεξάρτητες Ελληνίδες”, είπε ο Πάνος Καμμένος ξεκινώντας την ομιλία του στο 30 Συνέδριο του κόμματος. Εκεί όπου προέβη σε σοβαρές καταγγελίες που σίγουρα θα προκαλέσουν συζητήσεις.Στη συνέχεια ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ τόνισε: “Στο πρώτο Συνέδριο οι εφημερίδες γράψανε “θνησιγενείς”. Στο δεύτερο Συνέδριο τα πρωτοσέλιδα γράφανε “διαλύονται”. Και σας είπα από από αυτό το βήμα είμαστε ακόμα ζωντανοί. Στο τρίτο Συνέδριο τους διαψεύσαμε όλους. Δεν είμαστε ούτε θνησιγενείς, ούτε μπορέσαν να μας διαλύσουνε. Είμαστε όρθιοι, ζωντανοί κι εδώ και δύο χρόνια κυβερνητικοί εταίροι”.

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του, πάντως, ο Πάνος Καμμένος έριξε… τη βόμβα: “Να ευχαριστήσω την κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ που στάθηκε όρθια όχι απέναντι μόνο σε ένα συνήθη πολιτικό αγώνα, αλλά απέναντι σε προσπάθειες που έγιναν με όλα τα μέσα“, είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Άμυνας.

Για να συνεχίσει: “Θα αποδειχθεί σε δικογραφίες που θα ανοιχθούν τις επόμενες μέρες ποιοι και γιατί προσέφεραν τεράστια ποσά για να εξαγοράσουν βουλευτές προκειμένου μέσω της αποστασίας να διαλύσουν τους ΑΝΕΛ“.

Ακόμη μίλησε για κάποιους “που εγκατέλειψαν το κόμμα γιατί πληρώθηκαν από το σύστημα προκειμένου να το διαλύσουν“.