Έφη Θώδη: O Τραμπ θέλει να του πω το “Μπήκαν τα Γίδια στο Μαντρί”!

Αθήνα.- Είναι αλήθεια; Είναι διαφημιστικό κόλπο; Είναι αστείο; Ό,τι και να είναι η είδηση έχει προκαλέσει … “σεισμό” στην Ελλάδα!

Ειδικότερα, πρόσκληση από τον ίδιο τον Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο υποστηρίζει πως έχει η Έφη Θώδη, προκειμένου να του τραγουδήσει από κοντά το… σουξέ “Μπήκαν τα Γίδια στο Μαντρί”. Ακούγεται απίστευτο, αλλά αυτό υποστήριξε η γνωστή τραγουδίστρια μιλώντας στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια στο “Ε”!

Όπως ανέφερε η Έφη Θώδη, το βράδυ των εκλογών της τηλεφώνησε ο μάνατζέρ της από τη Νέα Υόρκη και της είπε ότι εκείνο το βράδυ ένας από τους συμβούλους του Ντόναλντ Τραμπ (ο οποίος σύμβουλος όπως είπε είναι φίλος του μάνατζέρ της) έβαλε στο κινητό το τραγούδι της Έφης Θώδη “Μπήκαν τα Γίδια στο Μαντρί”, και το τραγούδι άρεσε τόσο πολύ στον επόμενο πρόεδρο των ΗΠΑ, που ζήτησε από τους συνεργάτες του να φέρουν την Έφη Θώδη στις ΗΠΑ για να του το τραγουδήσει! Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με την Έφη Θώδη, ζήτησε να του μεταφράσουν τους στίχους του τραγουδιού στα αγγλικά και του άρεσε πάρα πολύ.

Η Έφη Θώδη πρόσθεσε ότι ο Ντόναλντ Τραμπ την έχει προσκαλέσει προσωπικά στον Λευκό Οίκο και αποκάλυψε ότι σκέφτεται μήπως αργότερα κάνει μία εκτέλεση του τραγουδιού και στα αγγλικά…

Όσο για το ενδεχόμενο να επρόκειτο για μία… πλάκα που της έκανε ο φίλος της, απάντησε πως δεν είναι πλάκα και ότι ο μάνατζέρ της είναι πολύ σοβαρός, ενώ σημείωσε πως έχει επισκεφθεί και άλλες φορές τη Νέα Υόρκη.

Πηγή βίντεο: zappit