ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ: Ουζάκι, ομογένεια και διόρθωση!

img_0192

Σε χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, στην πανέμορφη Βιέννη, συναντήθηκαν η παγκόσμια Γραμματέας του Συμβουλίου Απόδημου Ελληνισμού (ΣΑΕ) Δρ. Όλγα Σαραντοπούλου και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Θεσσαλικών Συλλόγων Ευρώπης κ. Διαμαντής Γκίκας. Οι δύο σημαίνοντες παράγοντες της Ομογένειας, εικάζεται ότι εκτός από τους εκλεκτούς μεζέδες, το σουβλάκι, το ουζάκι και την Κόκα Κόλλα,  “κατανάλωσαν” και θέματα που αφορούν τους Απόδημους Έλληνες, όπως, μεταξύ άλλων, η στελέχωση του προεδρείου του Ιδρύματος Απόδημου Ελληνισμού, η επανίδρυση του Συμβουλίου Απόδημου Ελληνισμού (ΣΑΕ) και η επιστολική ψήφος.

melissa1-90x901

Πληροφορίες ότι οι δύο ομογενειακοί παράγοντες μίλησαν και για θέματα ελληνικής εσωτερικής πολιτικής, δεν επιβεβαιώνονται και παραμένουν, επί του παρόντος, απλώς φήμες…

 

 

melissa1-90x901Εκείνο το στοιχείο, πάντως, που παραμένει ισχυρό είναι η φιλία που συνδέει την Γραμματέα και τον Πρόεδρο και που οδηγεί τους δύο σε αγαστή συνεργασία πάνω στα θέματα της ομογένειας.

 

 

melissa1-90x901

Κάποιος λείπει από την παρέα, δεν νομίζετε; Ερώτημα θεωρητικό, διερευνητικό και καθόλου εγωκεντρικό!

 

 

 

Στην Βιέννη μαζί με την κ. Νικολαϊδη Χριστίνα (Γραφείο Τύπου Πρωθυπουργού Αυστρίας), κ. Παναγιώτης Δαγρές (Επιχειρηματίας) και κ. Όλγα Σαραντοπούλου (Γενική Γραμματέας Παγκόσμιου ΣΑΕ)

Στην Βιέννη,  από αριστερά, Διαμαντής Γκίκας, Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Θεσσαλικών Συλλόγων Ευρώπης, μαζί με την κ. Νικολαϊδη Χριστίνα (Γραφείο Τύπου Πρωθυπουργού Αυστρίας) * κ. Παναγιώτης Δαγρές (Επιχειρηματίας) και κ. Όλγα Σαραντοπούλου (Γενική Γραμματέας Παγκόσμιου ΣΑΕ)

melissa1-90x901Αν διαβάζεται η στήλη; Καλά καλά δεν αναρτήθηκαν τα “Τσιμπήματα” στο διαδίκτυο είχαμε και …ανταπόκριση. Με γρίφους, αλλά, πάντως, όπως και να το δεις, ανταπόκριση:  “Στην συνάντηση υπήρξαν και άλλοι εκπρόσωποι ομογενειακών φορέων που δεν θέλησαν να αναφερθούν. Επίσης στην φωτογραφία η κυρία Νικολαΐδη* είναι γραφείο τύπου Προέδρου Δημοκρατίας Αυστρίας και όχι πρωθυπουργού. Ουδέν σχόλιο για το τι αποφάσεις πάρθηκαν”.

melissa1-90x901Η είδηση είναι, ότι ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΑΡΘΗΚΑΝ! Που θα πάει; Θα τις μάθουμε… Και στην Νέα Υόρκη, επίσης Συνεδρίασαν ΚΑΙ ΠΑΡΘΗΚΑΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ! Και, μάλιστα, ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ για το παρόν και το μέλλον της Ομογένειας ΗΠΑ! (Ούτε και από κει κάνουνε σχόλιο!)

Αθήνα, λαμβάνεις;