20 διάσημοι Έλληνες που εγκατέλειψαν την Ελλάδα της κρίσης!

Αθήνα.- Αυτοί οι τραγουδιστές, ηθοποιοί και παρουσιαστές «μετανάστευσαν» σε χώρες του εξωτερικού, προς αναζήτηση νέων επαγγελματικών ευκαιριών. Στη λίστα βρίσκουμε ζευγάρια που έφυγαν προσωρινά, όπως την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου με τον Πάνο Βλάχο, που πέρασαν τον Ατλαντικό για να σπουδάσουν, αλλά και ζευγάρια όπως τον Νίκο Κουρκούλη με την Κέλλυ Κελεκίδου που μετακόμισαν μόνιμα σε άλλη ήπειρο.

Φωτεινά παραδείγματα ο γοητευτικός ηθοποιός Μάνος Γαβράς του «Μπρούσκο» που πλέον είναι μόνιμος κάτοικος Νέας Υόρκης και γυμνάζεται με φόντο το Μανχάταν, και ο Γιώργος Καραμίχος που διδάσκει σε γνωστή Δραματική σχολή στο Λος Άντζελες.

Ιδού 20 διάσημοι Έλληνες που έφυγαν από την Ελλαδα της κρίσης και «βρήκαν την υγειά τους», που λέει ο λαός, στο εξωτερικό.

#1 Τζένη Ιωακειμίδου Η όμορφη ηθοποιός Τζένη Ιωακειμίδου έγινε για δεύτερη φορά μανούλα και απέκτησε μια πανέμορφη κόρη. Τα τελευταία πέντε χρόνια η ηθοποιός η οποία έγινε γνωστή την δεκαετία του ’90 από τις σειρές «Βότκα Πορτοκάλι» και «Φάε τη Σοκολάτα σου», ζει στην Νέα Υόρκη. Είναι παντρεμένη με Αμερικανό επιτυχημένο δικηγόρο Ντάρεν Ρίτσαρντσον και έχουν άλλο ένα αγοράκι τριών ετών!

#2 Αλέκα Καμηλά Η Αλέκα Καμηλά πλέον ζει με το σύζυγό της, Πρέντραγκ Στογιάκοβιτς και τα παιδιά τους μόνιμα στο Σακραμέντο λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων του Πέτζα και δείχνει να απολαμβάνει τη νέα ζωή της εκεί.

#3 Γιάννα Νταρίλη Η γυμνάστρια Γιάννα Νταρίλη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αμερική από μετανάστες γονείς. Στην συνέχεια ήρθε στην Ελλάδα για σπουδές και ξεκίνησε καριέρα στην τηλεόραση. Κάποια στιγμή αποφάσισε να επιστρέψει μόνιμα στην Αμερική, κάνοντας μια νέα αρχή.

#4 Ρία Αντωνίου Η Ρία Αντωνίου παρεπιδημεί στην γειτονική Ιταλία, όπου εργάζεται ως μοντέλο και ηθοποιός.

#5 Χριστίνα Αλούπη Η παρουσιάστρια και ηθοποιός Χριστίνα Αλούπη μετά τη συμμετοχή της στο ελληνικό «Dancing with the stars», επέστρεψε στο Λος Αντζελες, όπου ζει τα τελευταία έξι χρόνια για να κυνηγήσει το όνειρό της, μια διεθνή καριέρα στο Χόλιγουντ.

#6 Μάνος Γαβράς Ο γοητευτικός Μάνος Γαβράς – διεθνής ηθοποιός, καθηγητής υποκριτικής, παραγωγός, σκηνοθέτης, τώρα και συγγραφέας – εγκατέλειψε μία ήδη στρωμένη καριέρα στην Ελλάδα για να ρισκάρει στη Νέα Υόρκη.

#7 Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και Πάνος Βλάχος Το ζευγάρι τη «Μουρμούρας» Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και Πάνος Βλάχος έχουν μετακομίσει προσωρινά στην Νέα Υόρκη, όπου παρακολουθούν μαθήματα υποκριτικής!

#8 Δαυίδ Σαμαράς Πριν από λίγο καιρό έγινε γνωστή η είδηση ότι το διάσημο μοντέλο της δεκαετίας του ’90, Δαυίδ Σαμαράς, παντρεύτηκε στη Νέα Υόρκη τον αγαπημένο του Joe McKneeley. Το μοντέλο μίλησε στην εφημερίδα Εspresso και παραδέχθηκε ότι γνώρισε τον άνδρα του στο… internet.

#9 Τζούλια Αλεξανδράτου ή Ιουλία Καρπόζηλου Η Τζούλια Αλεξανδράτου της Αυστρίας ήταν η Ιουλία Καρπόζηλου στο πλευρό του πρώην πλέον συζύγου της Κρίστιαν Καρπόζηλου.

#10 Νίκος Κουρκούλης και η Κέλλυ Κελεκίδου Ο Νίκος Κουρκούλης και η Κέλλυ Κελεκίδου και τα παιδιά τους ζουν πια στην Αυστραλία. Ο τραγουδιστής έγινε πρέσβης του Τμήματος Ελληνικών Σπουδών του Charles Darwin University (CDU) της Αυστραλίας.

#11 Κώστας Σόμμερ Ο extreme sportsman Κώστας Σόμμερ γεννήθηκε στη Γερμανία και δοκίμασε την τύχη του στη γενέτειρά του συμμετέχοντας σε δημοφιλές τηλεοπτικό σίριαλ. Δοκίμασε όμως την τύχη του και στο Χόλιγουντ, έφτασε μάλιστα πολύ κοντά σε κάστινγκ για μεγάλη κινηματογραφική παραγωγή στην Αμερική.

#12 Δωροθέα Μερκούρη Η Δωροθέα Μερκούρη ζει στη Ρώμη με τις κόρες της.

#13 Έλενα Παπαρίζου Η Έλενα Παπαρίζου μοιράζει τη ζωή της ανάμεσα στη Σουηδία και την Ελλάδα.

#14 Νάντια Μπουλέ Η Νάντια Μπουλέ μετακόμισε για λίγο καιρό στη Νέα Υόρκη για σπουδές.

#15 Χρήστος Βασιλόπουλος Ο Χρήστος Βασιλόπουλος κυνηγάει το όνειρό του στο Χόλιγουντ.

#16 Άνθιμος Ανανιάδης Ο ηθοποιός Άνθιμος Ανανιάδης που ζει και εργάζεται στο Λος Άντζελες. Οι γονείς του είναι το πρώην μοντέλο Εύη Καραγιάννη και ο Τίμος Ανανιάδης. Μετά τον χωρισμό των γονιών του, ο Άνθιμος γνώρισε σαν δεύτερο πατέρα τον Κώστα Βουτσά, με τον οποίο μεγάλωσε από τα 8 του χρόνια.

#17 Γιώργος Καραμίχος Ο Γιώργος Καραμίχος έφυγε από την Ελλάδα και διδάσκει στη μεγαλύτερη και πιο γνωστή Δραματική σχολή στο Λος Άντζελες, αυτή της Στέλλα Άντλερ: «Διδάσκω ελληνικό θέατρο και ουσιαστικά την τεχνική που έχω αναπτύξει εδώ και πολλά χρόνια. Είναι η πρώτη φορά που κάποιος διδάσκει ελληνικό θέατρο σε σχολή στο Λος Άντζελες» αποκάλυψε ο ίδιος στο περιοδικό City Code

#18 Αλέξης Γεωργούλης Ο Αλέξης Γεωργούλης κυνηγάει την τύχη του στο Λος Άντζελες! Εδώ είναι ένας star, εκεί είναι ένας από τους πολλούς… Μα και αυτό έχει τη γοητεία του, απαντάει ο ίδιος σε συνέντευξή του, «Αρκεί να σου πω ότι είχα πάει σε ένα casting και είδα 12 “Γεωργούληδες”. Είναι πολύ πιο δύσκολο σαφώς.

#19 Καλομοίρα Η Καλομοίρα Σαράντη και ο σύζυγός της, Γιώργος Μπούσαλης ζουν πλέον μόνιμα στην Ουάσινγκτον.

#20 Αλεξάνδρα Πασχαλίδου Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Αλεξάνδρα Πασχαλίδου ήρθε για ένα σύντομο χρονικό διάστημα Ελλάδα, παρουσίασε τον διαγωνισμό Eurovision και έφυγε πάλι για τη Στοκχόλμη στη Σουηδία.

 

Πηγή:.inewsgr.com

Σχόλια Facebook

Σχολιάστε