Παραίτηση του υπευθύνου του Δήμου Αθηναίων για την ακίνητη Ρόδα

Αθήνα.- Με πλήρη αποτυχία στέφθηκε το εγχείρημα του Δήμου Αθηναίων να τοποθετήσει έναν γιγαντιαίο τροχό στην πλατεία Συντάγματος για την περίοδο των εορτών.

Το γεγονός ότι ο “τροχός” δεν μπόρεσε να λειτουργήσει τα Χριστούγεννα και μέχρι σήμερα, προκάλεσε την παραίτηση από τη θέση του προέδρου του πολιτιστικού οργανισμού του Δήμου Αθηναίων, που είναι υπεύθυνος για τις εορταστικές εκδηλώσεις, του Χρήστου Τεντόμα, στον απόηχο του θέματος που δημιουργήθηκε με την… ακίνητη Ρόδα στο Σύνταγμα.

Το ξήλωμα της Ρόδας, και την απομάκρυνσή της από το Σύνταγμα, ζήτησε νωρίτερα από την ιδιοκτήτρια εταιρεία ο Γιώργος Καμίνης, ενώ το πρωί είχαν αφαιρεθεί από τους υπευθύνους τα βαγονέτα.

Ο Δήμος Αθηναίων επικαλείται “την αρνητική γνωμοδότηση της Επιτροπής Θεαμάτων, να παραταθεί η παραμονή της έως ότου προσκομιστούν τα απαιτούμενα συμπληρωματικά στοιχεία”. Ωστόσο συμφώνα με πληροφορίες οι υπεύθυνοι της Ρόδας δεν ήταν σε θέση να την θέσουν σε λειτουργία ούτε την Πρωτοχρονιά.

Κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα για την επικινδυνότητα της Ρόδας διατάχθηκε από την Εισαγγελία Αθηνών μετά από μηνυτήρια αναφορά, μάλλον ανταγωνίστριας εταιρείας.

Στη δικογραφία περιλαμβάνονται σχετικά δημοσιεύματα του Τύπου που αναφέρουν ότι υπάρχει μεγάλη επικινδυνότητα στην λειτουργία της Ρόδας.

Σχόλια Facebook

Σχολιάστε