Κωνσταντινούπολη: Ξανά πανικός! Πυροβολισμοί σε εστιατόριο!

Τρεις μόλις ημέρες μετά το μακελειό στο club Reina, νέο περιστατικό σοκάρει την Κωνσταντινούπολη
– Έχουν αναφερθεί πυροβολισμοί σε ένα εστιατόριο
– Για τουλάχιστον δύο τραυματίες κάνουν λόγο τα τουρκικά ΜΜΕ
– ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Κι ενώ οι αστυνομικές Αρχές της Τουρκίας υποπίπτουν από… γκάφα σε γκάφα σχετικά με τον μακελάρη της επίθεσης στο Reina, που σκότωσε 39 ανθρώπους, τραυμάτισε άλλους 69, διέφυγε και παραμένει ασύλληπτος, ένα ένο περιστατικό έχει συγκλονίσει την πόλη.

Ένοπλη επίθεση σημειώθηκε σε ένα εστιατόριο στην Κωνσταντινούπολη, με δύο ανθρώπους να έχουν τραυματιστεί. Σύμφωνα με το cnnturk.com, στο επίκεντρο βρέθηκε ένα λευκό αυτοκίνητο.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ένοπλοι δράστες πυροβόλησαν εναντίον του, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου που βρισκόταν έξω, αλλά και ένας υπάλληλος Πανεπιστημίου το οποίο βρίσκεται στην περιοχή.

Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου που τραυματίστηκε ονομάζεται Osman Yilmaz, ενώ ο υπάλληλος του Πανεπιστημίου λέγεται Cavit Kadık.

Εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε πως για λίγη ώρα δεν είχαν γίνει γνωστά τα κίνητρα της επίθεσης και συγκεκριμένα εάν το περιστατικό σχετίζεται με τρομοκρατία.

Πλέον, ωστόσο, τα διεθνή μέσα ενημέρωσης μεταφέρουν πληροφόρηση από τις τουρκικές Αρχές και τονίζουν πως το περιστατικό αυτό μοιάζει με ένα μεμονωμένο έγκλημα και δεν σχετίζεται με την τρομοκρατία.

Εδώ, πάντως, θα πρέπει να τονίσουμε ένα σχήμα… οξύμωρο. Υποτίθεται πως η Κωνσταντινούπολη αστυνομοκρατείται. Υποτίθεται πως ένας… ολόκληρος στρατός βρίσκεται επί ποδός και μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν πως γίνονται ταυτόχρονες επιχειρήσεις για τη σύλληψη του μακελάρη του Reina σε Ικόνιο, Σμύρνη και Κωνσταντινούπολη.

Παρόλο, λοιπόν, που η σημερινή επίθεση δεν σχετίζεται με την τρομοκρατία, είναι απορίας άξιον το πώς γίνεται σε μια πόλη “γεμάτη” αστυνομία να “πέφτουν” πυροβολισμοί με τόση ευκολία…

newsIt.gr