Για τα προσχέδια της Ρούπα ενημέρωσε Μητσοτάκη-Σαμαρά ο Ν.Τόσκας

Αθήνα.- Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Αντώνη Σαμαρά είχε την Τρίτη ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νίκος Τόσκας τους ενημέρωσε σχετικά με τις χειρόγραφες σημειώσεις που βρέθηκαν προ ημερών στο κρησφύγετο της Πόλας Ρούπα στην Ηλιούπολη, στις οποίες τόσο ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, όσο και ο πρώην πρωθυπουργός αναφέρονταν.

Πρόκειται για αναφορές σχετικά με τις κατοικίες και τα οχήματα που χρησιμοποιούν οι δύο πολιτικοί, οι οποίες παραπέμπουν σε πιθανό σχέδιο επίθεσης σε βάρος τους.

Ανάλογη επικοινωνία με τους δύο πολιτικούς είχε, σύμφωνα με πληροφορίες, και ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας, ενώ κλιμάκιο αστυνομικών μετέβη και στα γραφεία του κόμματος, στην Πειραιώς.

Πηγές της Αστυνομίας αναφέρουν ότι στα προσχέδια της Ρούπα έχουν καταγραφεί τα ονόματα του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και άλλων κορυφαίων πολιτικών προσώπων της χώρας.

Υπενθυμίζεται ότι τον Ιανουάριο του 2013, επί προεδρίας Αντώνη Σαμαρά, η οργάνωση ΟΛΑ επιτέθηκε με ρουκέτα στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, στη Συγγρού.

Newsroom ΔΟΛ