Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση κατά του Τραμπ από ελληνοαμερικανίδα

Λος Αντζελες.– Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον του νέου προέδρου των ΗΠΑ κατέθεσε η ελληνοαμερικανίδα Σάμερ Ζερβός η οποία πριν τις εκλογές είχε κατηγορήσει τον Τραμπ ότι της επιτέθηκε σεξουαλικά.

Η Ζερβός συμμετείχε στο ριάλιτι σόου του Τραμπ «ο Υποψήφιος» και ισχυρίζεται ότι ο Ντόναλντ Τραμπ είπε ψέματα στο έθνος για τη συμπεριφορά του.

Στην μήνυσή της, την οποία ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου, η κα Ζερβός ισχυρίζεται ότι ο Tραμπ είναι «ψεύτης και μισογύνης» που την «απαξίωσε και την δυσφήμισε».

«Ο Τραμπ δεν ανακάλεσε τους ισχυρισμούς του όπως του είχα ζητήσει και έτσι δεν μου δίνει άλλο περιθώριο από το να τον μηνύσω για να δικαιώσω τη φήμη μου» είπε η κα Ζερβός στους δημοσιογράφους στο Λος Άντζελες.

Στο πλάι της βρισκόταν η δικηγόρος της, ακτιβίστρια των Δημοκρατικών, η οποία δήλωσε πως η πελάτισσά της πέρασε από ανιχνευτή ψεύδους.

Η είδηση της μήνυσης έρχεται μόλις τρεις ημέρες πριν την ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ.

Η κα Ζερβός είναι μία από τις πολλές γυναίκες που μίλησαν δημόσια για τη σεξουαλική επίθεση που δέχθηκαν από τον Ντόναλντ Τραμπ λίγο πριν τη διεξαγωγή των προεδρικών εκλογών.

Είχε υποστηρίξει ότι ο Ντόναλντ Τραμπ είχε ωθήσει τα γεννητικά του όργανα προς το μέρος της μια κίνηση την οποία η ίδια απέκρουσε. Ο εκλεγμένος πρόεδρος χαρακτήρισε τους ισχυρισμούς της «ψευδείς και γελοίους».

Η κ Ζερβός πρόσθεσε ότι θα προθυμοποιείτο να αποσύρει τη μήνυση αν ο εκλεγμένος πρόεδρος ανακαλούσε τις ψευδείς του δηλώσεις και αναγνώριζε την ανήθικη συμπεριφορά του προς το μέρος της.