ΣΑΤΙΡΙΖΟΝΤΑΣ: Στερέψαμε κι από …σκουπίδια!

Γράφει ο Χρήστος Μαλασπίνας

Κοίτα φίλε μου, που βρέθηκε ένας πολιτικός να κάνει πράξη όλα όσα υποσχέθηκε προεκλογικά και ξεσηκώθηκε ο κόσμος εναντίον του! Ναι, για τον Τραμπ μιλάμε, που πριν περάσει μία ολόκληρη ημέρα αφ’  ης ανέλαβε στο Λευκό Οίκο, άρχισε να υπογράφει διατάγματα που υλοποιούν όλα όσα είχε υποσχεθεί στους Αμερικανούς!

Και βγήκαν στους δρόμους οι Αμερικανοί διαμαρτυρόμενοι γιατί κρατάει, λένε, τις υποσχέσεις του! Ε, να τους στείλουμε, τότε,  να ψηφίσουν για Πρόεδρο τον δικό μας, τον …Αλέξη!

Να τους υποσχεθεί τον ουρανό με τ΄ άστρα και να μην …ξανα- βραδιάσει ποτέ!  Τέτοια γκαντεμιά! Και τόση ασυνέπεια! Αντί να σκίζει μνημόνια στη θέση τους να φυτρώνουν άλλα! Να σου κόβει τη σύνταξη και να σου λέει ότι σου έδωσε και «δώρο» μία ακόμη!

Και πάνω που σκέφτεσαι ν΄ αρχίσεις τις σπατάλες σαν τον παλιό καλό καιρό, να αγοράζεις, δηλαδή, 300 γραμμάρια φέτα αντί για 150 που παίρνεις τα χρόνια της κρίσης (μέχρι τώρα εφτά και βάλε πόσα ακόμα…) να σου σερβίρει άλλα 4,5 δις μέτρα και σταθμά για να κλείσει, λέει, την αξιολόγηση

Αμ αυτή δεν είναι αξιολόγηση, κοστολόγηση είναι! Τόσο το κεφάλι!

Και τι θα κάνει; Θα μειώσει το αφορολόγητο, από κει που μας έλεγε ότι θα μειώσει τους φόρους, θα παρατείνει για ένα χρόνο τον «κόφτη» αχρείαστος να ναι, θα κουρέψει  και περαιτέρω τις συντάξεις κου λου που, κου λου που!

Και να έχεις και τον Φλαμπουράρη να σου λέει ότι το 2017 θα έρθει μία ανάπτυξη, που θα τρίβουμε τα μάτια μας! Όπως λέει και το άσμα: Τα ματάκια σου κι αν βγούνε, βρε, σαν και μένα δεν θα βρούνε»!

Τώρα. πως ακριβώς θα έρθει η ανάπτυξη, ο παππούς του ΣΥΡΙΖΑ δεν εξήγησε. Πάντως, ένα πουλάκι μου σφύριξε  στ΄ αυτί ότι η ανάπτυξη του Φλαμπουράρη  θα έρθει, λέει, από το …διάστημα! Γι’ αυτό, ματαλέει, ο Νίκος Παππάς ίδρυσε Ελληνική Διαστημική Υπηρεσία!..

Με τόσους σπουδαίους αστροφυσικούς που έχουμε στη ΝΑΣΑ μας βλέπω να μεταναστεύουμε ομαδικά στον Άρη! Μπας και εκεί σωθούμε. Γι αυτό και θα αφήσουμε πίσω στη γη τον Αλέξη! Ε, σα θέλει ας κρατήσει και τον Φλαμπουράρη και τον Πολλάκη! Μπορούμε να ζήσουμε και χωρίς αυτούς! Αν και για τον τελευταίο έχω αντιρρήσεις. Χρειαζόμαστε και στον Άρη, έναν κόσμο ηθικό, αγγελικά πλασμένο!..

Ευτυχώς, πάντως, που η Ελληνίδα ερευνήτρια της NASA, η Ελένη μας, έσπευσε να  διευκρινίσει στο twitter από το Αμέρικα: “είναι άλλο πράγμα η Διαστημική Υπηρεσία, άλλο η Διαστημική Βάση, άλλο η Αστροναυτική Βάση και άλλο η Βάση Εκτόξευσης Πυραύλων”.”!!!

Τ΄ ακούς Νίκο μου;

Όχι μπας και νομίσεις ότι μας έκανες Κανάβεραλ!

Α, μην το ξεχάσω. Ο Φλαμπουράρης είπε ότι πλέον δεν βλέπεις ανθρώπους να ψάχνουν στα σκουπίδια στην Ελλάδα! Τους εκτόξευσε κι αυτούς στο διάστημα ο Νίκος! Τώρα ψάχνουν οι δόλιοι για διαστημικά σκουπίδια!

Αυτό είναι φυσικό, αφού οι κάδοι σκουπιδιών στη γη, μένουν άδειοι. Με τι να τους γεμίσεις πλέον; Στερέψαμε κι από σκουπίδια!