Ακόμη μια διάκριση για τον Ηπειρώτη ομογενή Κρις (Χρυσόστομο) Δήμου

Ο κος Κρις (Χρυσόστομου) Δήμου είναι για σειρά ετών ο πρόεδρος του Παγκοσμίου Συμβουλίου Ηπειρωτών Εξωτερικού (ΠΣΗΕ)

Στον όμιλο ROTO Βόρειας Αμερικής, του οποίου ηγείται ο ομογενής Κρις Δήμου απενεμήθη το βραβείο «Global Customer Value Award». Το βραβείο απενεμήθη από τo Διεθνή ΄Ομιλο Roto και από τον πρόεδρο του ομίλου Roto Frank,  τον Ιανουάριο 2017 στο Μόναχο και στη συνεδρίαση των ηγετικών στελεχών του ομίλου.Το βραβείο αυτό απονέμεται μετά από ανάλυση της μακροχρόνιας απόδοσης (2008 – 2016) του ομίλου στην αγορά που έγινε από ανεξάρτητο ινστιτούτο αξιολόγησης.

Όπως τονίζει ο όμιλος σε δελτίο του, ο ΄Ομιλος Roto Βόρειας Αμερικής κατάφερε τα τελευταία επτά χρόνια να έχει διψήφια αύξηση αποτελεσμάτων σε ετήσια βάση. Φέτος έγινε  για τρίτη φορά αποδέκτης τιμητικής διάκρισης την τελευταία πενταετία, καθώς τον Ιανουάριο 2016 έλαβε την “Best Market Performance” και το Φεβρουάριο του 2012 το ειδικό «Βραβείο Turnarund».

Ο Όμιλος Roto είναι πρώτος παγκοσμίως στο χώρο της παραγωγής και διάθεσης μηχανισμών κουφωμάτων, με 4500 εργαζόμενους, 40 θυγατρικές εταιρείες και 18 εργοστάσια ανά τον κόσμο.

O Κρις Δήμου, είναι ο Γενικός Διευθυντής του Ομίλου στις περιφέρειες Βόρειας – Κεντρικής και Νότιας Αμερικής, καθώς και πρόεδρος των εταιρειών του ομίλου στην Βόρεια Αμερική. Είναι πτυχιούχος Διοίκησης & Πολιτικών Επιστημών, με Μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών στην Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA), Ευρωπαϊκή Οικονομία (MA) και Επιχειρησιακή Έρευνα (PgD). Κατέχει επίσης Διπλώματα Ηγεσίας από το Harvard, MIT, Wharton, Columbia και Berkeley.