Η Panhellenic Post έκλεισε τα 5 χρόνια online!

Η Panhellenic Post έχει σήμερα γενέθλια. Συμπληρώνει πέντε χρόνια παρουσίας στο διαδίκτυο.

Ευτυχής συγκυρία, σήμερα «μετράει» σε δημοσίευμά της 13.1 Κ μοναδικούς αναγνώστες! «Στην Ιταλία γιόρτασαν την Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας»! Και μας χάρισαν 13.100 επισκέψεις! Και άλλες 2.000 στο facebook! Και η επισκεψιμότητα συνεχίζεται…

Η “Γνώμη” μας  “Η Γλώσσα, η Ομογένεια και η Κυβέρνηση” καταξιώθηκε με 1.900 επισκέψεις!

Σας είμαστε ευγνώμονες.

Με την αποστολή δεκάδων ευχετήριων μηνυμάτων στο e mail μας και στη σελίδα μας στο Facebook, ανταποκριθήκατε κατά τον καλύτερο τρόπο στην σχετική αναφορά που είχαμε κάνει σε πρόσφατο άρθρο μας.

Λέγαμε εκεί ότι στις 12  Φεβρουαρίου η  Panhellenic Post συμπληρώνει τον πέμπτο και εισέρχεται τον 6ο  χρόνο ζωής.

Η περιπέτεια είχε ξεκινήσει την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου του 2012. Η διαδρομή έκρυβε χαρές, λύπες, ενθουσιασμούς, απογοητεύσεις. Πέντε χρόνια καθημερινής παρουσίας, με αδιάκοπη ανανέωση της ύλης, με προσωπικές στήλες, με απόψεις, με θέσεις, με διάθεση για χιούμορ, μα, πάνω απ όλα, με προτάσεις, με ευπρέπεια, με καθαρότητα σκέψης.

Στο ερώτημα, είστε ευχαριστημένος; Η απάντηση δεν είναι απλή. Είναι σύνθετη. Είμαστε ευχαριστημένοι και ευτυχείς για όλους εσάς, τους τακτικούς αναγνώστες μας. Αλλά και για όλους τους έκτακτους. Κάθε επίσκεψη στην ιστοσελίδα έχει την αξία της. Ακόμη και η περιστασιακή.

Είμαστε ευγνώμονες προς το Θεό που μας χάρισε υγεία, όλα αυτά τα χρόνια της μονήρους δημοσιογραφικής διαδρομής από τούτη την αγωνιστική έπαλξη. Μια έπαλξη που έχει στραμμένη την προσοχή της στην ομογένεια και τον απόδημο ελληνισμό, δίχως να παραμελεί και την βασική ελλαδική ειδησιογραφία.

Είμαστε ευχέτες προς την οικογένειά μας διότι άντεξε όλο αυτό το χρονικό διάστημα τις ατέλειωτες ώρες ενασχόλησής μας με την δική σας πληροφόρηση, ώρες που τις στερήσαμε αναγκαστικά από τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Είμαστε ευχαριστημένοι γιατί πιστεύουμε ότι πετύχαμε σε έναν τουλάχιστον βαθμό να μην απογοητεύσουμε το δάσκαλό μας στη δημοσιογραφία, τον αλησμόνητο Μπάμπη Μαρκέτο.

Είμαστε, τέλος,  ικανοποιημένοι γιατί έχουμε αποκτήσει τη δική σας φιλία και εκτίμηση καθώς και των πολιτικών ταγών, που μπορεί ενδεχομένως ορισμένοι να ενοχλούνται από την κριτική μας, αλλά δεν αμφισβητούν –ελπίζουμε- την καλή μας πρόθεση και την εποικοδομητική μας διάθεση.

Κάπως πρέπει να κλείσει το σύντομο τούτο επετειακό σημείωμα. Ας το κάνουμε με μία υπόσχεση: Όσο μπορούμε, με τις εντελώς ασθενικές οικονομικές μας δυνατότητες, και όσο ο Θεός θα μας χαρίζει υγεία, θα κρατάμε ανοικτή τούτη τη θύρα ενδο-επικοινωνίας της ομογένειας και της ομογένειας και με τη γενέτειρα.

Χιλιάδες ευχαριστώ σε όλους σας.

Χρήστος Μαλασπίνας