Σπαρακτικές εικόνες στην Πτολεμαΐδα – Τραγική φιγούρα ο πατέρας που έχασε σύζυγο και παιδί

Συγκλονιστικές στιγμές εκτυλίχθηκαν σήμερα στην Πτολεμαΐδα. Η 33χρονη γυναίκα και ο μόλις 3 ετών γιος της, που χάθηκαν άδικα στο τροχαίο της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας την Κυριακή, οδηγήθηκαν στην τελευταία τους κατοικία.

Το πένθος γίνεται ακόμη πιο βαρύ καθώς δεν υπάρχουν απαντήσεις για τα αίτια της τραγωδίας.

Συγγενείς, φίλοι και κάτοικοι της Πτολεμαΐδας, συγκεντρώθηκαν στον Ιερό Ναό της Αγίας Σκέπης για να πουν το τελευταίο αντίο στην μητέρα και το 3χρονο αγοράκι της.

Τραγική φιγούρα ο πατέρας, Yπάτιος Πατμάνογλου, ο οποίος είδε την οικογένεια του να σκοτώνεται όταν προσέκρουσε πάνω στο σταθμευμένο αυτοκίνητό του ένα αυτοκίνητο μάρκας Porsche, χωρίς να μπορεί να κάνει τίποτα.

«Πάγωσα. Ήθελα να τους βγάλω, ήξερα ότι ήταν νεκροί, τους έδωσα το τελευταίο φιλί στο μέτωπο, τους αποχαιρέτησα.. Ήθελε να τους πάρει η Παναγία, τι να πω..», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά στον ΑΝΤ1.

Η Αποστολία Παπαδοπούλου μεγάλωσε με τους γονείς της στις εργατικές κατοικίες Πτολεμαΐδας και τα τελευταία χρόνια ασχολούνταν με τη διακόσμηση χώρων σε εκδηλώσεις και τελετές γάμων προσπαθώντας να βοηθήσει στο εισόδημα της οικογένειας. Πριν από δύο χρόνια ο σύζυγός της προσλήφθηκε στη ΕΥΔΑΠ και έτσι η οικογένεια μετακόμισε στην Αθήνα.

Το μοιραίο τροχαίο δυστύχημα έγινε κατά την διάρκεια του ταξιδιού της οικογένειας με προορισμό την Πτολεμαΐδα, τόπο καταγωγής της 33χρονης, για να γιορτάσουν τις Απόκριες με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.

Οι επιβαίνοντες της μοιραίας Porsche, δυο νέοι 23 και 24 ετών, σκοτώθηκαν επί τόπου. Η κηδεία του 23χρονου Ανδρέα Γεωργακόπουλου θα γίνει αύριο στο Α’ Νεκροταφείο.

Στο σημείο του τροχαίου βρέθηκαν οι φίλοι των άτυχων νεαρών, οι οποίοι άναψαν τέσσερα καντηλάκια και άφησαν τέσσερα μπουκέτα με λευκά τριαντάφυλλα, όσα ακριβώς ήταν και τα θύματα.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1: