Η Γιορτή της Φασολάδας επιστρέφει την Κυριακή στο South Morang

Μελβούρνη.-Ένα επιπλέον κίνητρο για να συνεχίσετε τη νηστεία της Σαρακοστής προσφέρει το Πολιτιστικό Κέντρο Φλωριναίων Μελβούρνης «Ο Αριστοτέλης» διοργανώνοντας την καθιερωμένη Γιορτή της Φασολάδας.

Με την υποστήριξη του Δήμου Whittlesea και των επίσημων χορηγών, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή, 12 Μαρτίου ξεκινώντας από τις 11 π.μ έως και τις 7 το απόγευμα.

Πρόκειται για το ετήσιο πολυαγαπημένο Φεστιβάλ των βορείων προαστίων της Μελβούρνης που από το 1992 έχει κερδίσει το κοινό τόσο της παροικίας όσο και της ευρύτερης κοινότητας.

Απόδειξη αποτελεί η προσέλευση περισσότερων από 1.000 επισκεπτών τον περασμένο χρόνο που απόλαυσαν ζωντανή ελληνική μουσική και φυσικά άφθονη φασολάδα!

Τιμώντας την αδυναμία των Μακεδόνων και όχι μόνο για το παραδοσιακό ελληνικό πιάτο, ο Σύλλογος «Αριστοτέλης» καλεί και φέτος όλους τους συμπαροίκους να τους συνοδεύσουν σε αυτή τη γιορτή.

Το Φεστιβάλ φιλοξενείται στο καλλιτεχνικό και συνεδριακό κέντρο Plenty Ranges, 35 Ferres Boulevard, South Morang (Melway 183 10).

Τιμή εισόδου $5.