Νέος προπονητής του Ολυμπιακού ο Τάκης Λεμονής

Πειραιάς. Επιστροφή του Τάκη Λεμονή στον πάγκο του Ολυμπιακού! Μετπά τις τελευταίες αποτυχημένες εμφανήσεις της ομάδας, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε την ανάθεση του έργου του προπονητή στον δοκιμασμένο με επιτυχία και στο παρελθόν πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας και της Εθνικής Ελλάδος.

“Ο κ. Λεμονής είναι κομμάτι της Ιστορίας του Συλλόγου μας, αφού έχει προσφέρει στον Ολυμπιακός και ως ποδοσφαιριστής, αλλά και ως προπονητής και έχει καταγράψει τίτλους και μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό του”.

Ο κ. Λεμονής δήλωσε σχετικά: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα του Ολυμπιακού, πιο έτοιμος και πιο έμπειρος, για να κυνηγήσουμε τον στόχο μας, που είναι βέβαια η κατάκτηση του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου. Ξέρετε όλοι ότι είμαι στρατιώτης του Ολυμπιακού αλλά τώρα είναι ώρα για σκληρή δουλειά και όχι για λόγια. Θέλουμε τους φιλάθλους μας πιο κοντά από ποτέ, αφού είμαστε μόνοι μας απέναντι σε όλους και δεν περισσεύει κανείς. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο».

ΚΑΙ Ο ΒΟΥΖΑΣ

Την επαναπροώθηση του Βασίλη Βούζα στην Ακαδημία του Ολυμπιακού ανακοίνωσε πριν από λίγο ο Ολυμπιακός…

“Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει ότι ο κ. Βασίλης Βούζας επαναπροωθείται στην Ακαδημία του Συλλόγου, για να συνεχίσει την απόλυτα αποτελεσματική και επιτυχημένη δουλειά του, στα τμήματα υποδομών και την ομάδα Κ-20 του Θρύλου και τον ευχαριστεί για τις υπηρεσίες του στην πρώτη ομάδα.

Ο κ. Βούζας είναι σημαντικό μέλος της οικογένειας του Συλλόγου μας και θα συνεχίσει να προσφέρει στην Ακαδημία μας, η οποία συγκαταλέγεται στις κορυφαίες της Ευρώπης”, αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.